Lifestyle|25.06.2024 15:40

Justin Timberlake: «Ηταν νηφάλιος, είχε μια δύσκολη εβδομάδα» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του

Newsroom

Συνεχίζεται το σίριαλ της υπόθεσης της σύλληψης του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) μία εβδομάδα μετά το περιστατικό.

Νηφάλιος, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ήταν ο τραγουδιστής στο βίντεο που κυκλοφόρησε απο την πρόσφατη συναυλία του στο Λας Βέγκας.

Στο βίντεο λίγων δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο Τιμπερλέϊκ φαίνεται να τραγουδάει και να χορεύει μία απο τις επιτυχίες του, με το διαδικτυακό κοινό να παρατηρεί ότι η εικόνα του δεν ήταν φυσιολογική.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να είναι κάπως χαμένος, ενώ τα μάτια του γυαλίζουν αρκετά και είναι κόκκινα σε ανυσηχητικό σημείο.

«Υπερβολική ανάλύση με σκοπό τη γελοιοποίηση του»

Σύμφωνα, λοιπόν, με εσωτερικές πηγές του καλλιτέχνη, η ανάλυση αυτή της εικόνας του Τίμπερλεϊκ από τον κόσμο είναι υπερβολική και έχει απώτερο σκοπό να γελοιοποιήσει τον καλλιτέχνη. Η ίδια πηγή δήλωσε ότι: «Ο καλλιτέχνης ήταν τελείως νηφάλιος. Αλλωστε ρισκάρονται πολλά σε κάθε εμφάνιση του».

Σε άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Τίμπερλεϊκ φαίνεται να απευθύνεται στο κοινό του λέγοντας: «Ηταν μία δύσκολη εβδομάδα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να αγαπηθώ μερικές φορές, αλλά συνεχίζετε να με αγαπάτε αμέσως», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Ολα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο 41χρονος σταρ συννελήφθη διότι αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ νηφαλιότητας και διέφυγε των αστυνομικών αρχών της Νέας Υόρκης, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τον καταδιώκουν και να του περνούν χειροπέδες.

Πάντως η περιοδεία του «Forget Tomorrow World Tour» δε φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο όπως ο ίδιος φοβόταν, καθώς έχει αρκετές προγραμματισμένες συναυλίες τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη την Αμερική.

σύλληψησυναυλίατραγουδιστήςΤζάστιν ΤίμπερλεϊκΛας Βέγκας