Lifestyle|25.06.2024 19:15

Sean Penn: Δηλώνει ευτυχισμένος που δεν είναι σε κάποια σχέση - «Είμαι απλά ελεύθερος»

Newsroom

Ο Σον Πεν (Sean Penn) δηλώνει ευτυχισμένος καθημερινώς που είναι ελεύθερος.

Σε συνεντευξή του, που κυκλοφόρησε το Σάββατο 22 Ιουνίου, στην εφημερίδα «New York Times», ο ηθοποιός έδωσε τη δική του οπτική για το ρομαντισμό.

«Προσπαθώ να αποφεύγω τα δράματα»

«Είμαι απλά ελεύθερος. Αν πρόκειται να είμαι σε μια σχέση, θα είμαι ακόμα ελεύθερος ή δεν θα είμαι σε αυτήν και δεν θα πληγωθώ. Δεν έχω την αίσθηση ότι θα ραγίσει η καρδιά μου ξανά από ρομαντισμό», δήλωσε ο Πεν στην αρχή της συνέντευξη του.

Ο Πεν ήταν παντρεμένος με τη Μαντόνα από το 1985 έως το 1989. Το 1996 παντρεύτηκε τη Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία έχουν την κόρη τους Ντίλαν Φράνσις Πεν, 33 ετών, και τον γιο τους Χόπερ Τζακ Πεν, 30 ετών.

Μετά το διαζύγιό τους, το 2010, παντρεύτηκε με την Αυστραλή ηθοποιό Leila George το 2020. Τον Οκτώβριο του 2021, η George υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και η διαδικασία οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022. Είχε επίσης δεσμό με τη Charlize Theron, τη Scarlett Johansson και την ηθοποιό Olga Korotyayeva.

Καθώς συλλογιζόταν την ερωτική του ζωή, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θυμήθηκε περιπτώσεις όπου: «Το πρώτο πράγμα που βλέπω το πρωί είναι τα μάτια να αναρωτιούνται τι θα κάνω για να τα κάνω ευτυχισμένα εκείνη την ημέρα. Σπάνια ανταποκρίθηκαν.», τόνισε ο ηθοποιός.

«Σε έναν από τους γάμους μου, ο θόρυβος της ζωής στο παρασκήνιο ήταν σαν ένα «Real Housewives of Beverly Hills» ή κάτι άλλο που ονομαζόταν «Love Island». Ούτε που ήμουν στο δωμάτιο - δεν το λέω για χαριτωμένο - πέθαινα. Ένιωσα την καρδιά μου, τον εγκέφαλό μου να συρρικνώνεται», είπε. «Ήταν μια επίθεση».

Ο Πεν είπε στην εφημερίδα ότι «οι φίλοι του στο γυναικείο τμήμα», που είναι «όμορφοι, υπέροχοι άνθρωποι, υπέροχοι με τους συντρόφους τους ή υπέροχοι από μόνοι τους», του έχουν δείξει ότι «οι σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι δραματικές ή εξαντλητικές».

Ο Πεν είπε κλείνοντας ότι δεν αγαπά πλέον το «δράμα στο ρομάντζο» και αποφεύγει «το περιττό δράμα και τις επισκέψεις από τους «θεούς του τραύματος».

Ρόμπιν ΡάιτΜαντόναΣον Πενηθοποιός