Lifestyle|26.06.2024 16:10

Tom Ackerley: Ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της «Barbie»

Newsroom

Ο Τομ Ακερλεϊ (Tom Ackerley) είναι ο σύζυγος της κινηματογραφικής «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) και η ζωή του κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι.

Η ζωή του 34χρονου παραγωγού και ηθοποιού είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον κινηματογράφο, ενώ πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ειναι η σύζυγος του Μαργκότ Ρόμπι.

Ο Harry Potter και τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα

Ο Ακερλεϊ είχε την πρώτη του επαφή με τον κινηματογράφο ως ηθοποιός σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς είχε πάρει μέρος στις τρεις πρώτες ταινίες του Harry Potter. Πιο συγκεκριμένα ο Ακερλεϊ είχε πέρασμα και απο τα τρία πρώτα μέρη του έργου της J.K Rowling, όντας μέρος του Σλίθεριν.

Η Ρόμπι είναι μεγάλη φαν των ταινιών και αστειευόμενη σε μία συνέντευξη της το 2020 είχε πει: «Ο άντρας μου παίζει στις ταινίες του Harry Potter. Ξέρω, έλεγα: «Αν μου το έλεγες νωρίτερα θα είχαμε παντρευτεί πολύ πιο γρήγορα».

Ο Ακερλεϊ μετά το μικρό του πέρασμα μπροστά από τις κάμερες, άρχισε να εργάζεται πίσω από αυτές. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την καριέρα του ως floor runner και βοηθός παραγωγής σκηνικών, πριν εργαστεί αργότερα ως βοηθός σκηνοθέτη. 

Η πρώτη γνωριμία με τη σύζυγο του και ο κρυφός γάμος

Ο Άκερλεϊ γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του το 2013 στα γυρίσματα του «Suite Francaise», όπου εργαζόταν ως τρίτος βοηθός σκηνοθέτη. Η Ρόμπι πρωταγωνίστησε στην πολεμική ρομαντική ταινία στο πλευρό της Μισέλ Ουίλιαμς. Εκείνη την εποχή, η Ρόμπι δεν έψαχνε για σχέση όταν «ο πιο εμφανίσιμος τύπος στο Λονδίνο»,- όπως χαρακτήρισε τον άνδρα της- τράβηξε το βλέμμα της, όπως ανέφερε στη Vogue το 2016.

«Ημουν η απόλυτη ελεύθερη κοπέλα. Η ιδέα των σχέσεων με έκανε να θέλω να κάνω εμετό», είπε. «Και μετά αυτό με συνεπήρε. Ήμασταν φίλοι για τόσο καιρό. Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά σκέφτηκα ότι δε θα με ερωτευτεί και αυτός. Μην το κάνεις περίεργο, Μαργκό. Μην είσαι ηλίθια και πες του ότι σου αρέσει, και μετά συνέβη, φυσικά, είμαστε μαζί, οπότε δεν είχε ποτέ νόημα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Τον Δεκέμβριο του 2016, η Ρόμπι και ο Ακερλεϊ παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στη Gold Coast της Αυστραλίας, ωστόσο το ζευγάρι δεν ανακοίνωσε δημόσια τον αρραβώνα του πριν από το γάμο.

Λίγο αφότου κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι είχε ανταλλάξει όρκους, η σταρ του «The Wolf of Wall Street» επιβεβαίωσε την είδηση με μια ανάρτηση στο Instagram δίνοντας στον σύζυγό της ένα φιλί και δείχνοντας ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό της.

Η επαγγελματική τους συνεργασία

Την ίδια χρονιά που ο Ακερλεϊ και η Ρόμπι άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού, μπήκαν και στις επιχειρήσεις μαζί. Το ζευγάρι ενώθηκε από την παιδική φίλη της Ρόμπι, Σοφία Κερ και τη συνάδελφο της βιομηχανίας του Άκερλεϊ, Τζόσι ΜακΝαμάρα, για να δημιουργήσουν το LuckyChap Entertainment το 2014.

Ο Ακερλεϊ μίλησε στο περιοδικό «MovieMaker» το 2020 σχετικά με τον στόχο τους να κάνουν ταινίες με επίκεντρο τις γυναίκες και να ενισχύσουν νέες φωνές. «Αν μπορούμε να είμαστε μια εταιρεία που επιμελείται νέα και αναδυόμενα ταλέντα και μπορούμε να τα φέρουμε και να παρέχουμε αυτή την πλατφόρμα για να κάνουν μεγαλύτερες ταινίες και ταινίες στούντιο, αυτό είναι ιδανικά αυτό που θέλουμε να κάνουμε», είπε.

Ο Ρόμπι πρόσθεσε: «Είναι ωραίο να συναναστρέφομαι με ανθρώπους όπου ήδη ξέρω ότι θα ζήσουμε μαζί ούτως ή άλλως»

Η συναισθηματική στήριξη

Παρά τις αμέτρητες υποψηφιότητες για βραβεία και τους πολλούς επαίνους από τους κριτικούς, η Αυστραλή ηθοποιός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατά καιρούς αμφιβολίες για τον εαυτό της και στρέφεται στον σύζυγό της για τόνωση της αυτοπεποίθησής της.

«Είμαι πάντα νευρική να ξεκινήσω οποιαδήποτε δουλειά. Έχω αυτή την πλήρη κρίση πίστης και σκέφτομαι, «Θεέ μου, δεν είμαι καν καλή στην υποκριτική και δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε στην «Daily Mirror» το 2021. «Κάθε φορά που κάνω μια ταινία, γυρίζω στον σύζυγό μου και λέω: "Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό". Μου λέει κάτι σαν: "Κάνε αυτό κάθε φορά. Θα είσαι καλά"».

BarbieHarry PotterΜάργκοτ Ρόμπισύζυγος