Lifestyle|26.06.2024 12:25

Jennifer Lopez: Τα άδεια στάδια στην περιοδεία της και το ταξίδι σε οικονομική θέση

Newsroom

Απο το κακό στο χειρότερο φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) το τελευταίο διάστημα.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός εθεάθη σε πτήση γνωστής ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας να ταξιδεύει στην οικονομική θέση του αεροσκάφους.

Το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνει την 54χρονη performer να κάθεται μόνη της σε οικονομικό κάθισμα σε πτήση απο τη Νάπολη στο Παρίσι.

Η ακύρωση της περιοδείας και τα άδεια στάδια

Σε φωτογραφίες και ένα βίντεο που εξασφάλισε το «TMZ», η Λόπεζ, της οποίας η καθαρή αξία ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια, εθεάθη στην ουρά μαζί με άλλους ταξιδιώτες και μετά να κάθεται σε θέση στο παράθυρο το Σάββατο.

Το γεγονός αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά την ακύρωση της περιοδείας της λόγω τρομερά μικρής προπώλησης εισητηρίων. Πιο συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τη Λόπεζ να ερμηνεύει σε κυριολεκτικά άδεια στάδια, πράγμα που δικαιολογεί απόλυτα την ακύρωση της φετινής περιοδείας.

Η κρίση στην επαγγελματική της καριέρα έρχεται την ώρα που και η προσωπική της ζωή δεν πάει τόσο καλά, καθώς οι φήμες της ανακοίνωσης του διαζυγίου της με τον Μπεν Αφλεκ όλο και φουντώνουν.

Μπεν ΆφλεκηθοποιόςτραγουδίστριαΤζένιφερ Λόπεζπεριοδεία