Lifestyle|26.06.2024 15:20

Joanne Froggatt: Εγκυος για πρώτη φορά στα 43 της η πρωταγωνίστρια του «Downton Abbey»

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός Τζόαν Φρόγκατ (Joanne Froggatt), καθώς ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά στα 43 της χρόνια.

Η σταρ του «Downton Abbey» βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων «Into Film Awards» στο Odeon Luxe στην Πλατεία Λέστερ του Λονδίνου, όπου και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Το διαζύγιο και ο νέος της σύντροφος

Η ηθοποιός ήταν πανέμορφη με ένα κόκκινο μίνι φόρεμα, ενώ πόζαρε στην εκδήλωση κρατώντας την κοιλιά της. H Τζοάν δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του πατέρα, αλλά εθεάθη να περπατάει χέρι-χέρι με έναν μυστηριώδη άνδρα τον Αύγουστο του 2023, με τους φίλους της σταρ να λένε τότε ότι ήταν «ενθουσιασμένοι» για εκείνη και ένιωθαν ότι μπορεί να είναι εκείνος που της έκλεψε την καρδιά.

Η Φρογκάτ ήταν συντετριμμένη όταν ο οκταετής γάμος της με τον James Cannon έληξε λίγες εβδομάδες πριν από την πανδημία το 2020. Τον Αύγουστο του 2023, αποκαλύφθηκε ότι η Joanne έβγαινε με έναν άνδρα, το όνομα του οποίου είναι Mark, για αρκετούς μήνες και λέγεται ότι ήταν ξετρελαμένη μαζί του.

Η ίδια σύστησε τον Mark στους φίλους της πέρυσι και τον πήρε μαζί της σε ένα πάρτι με την παρέα των φίλων της στο ιταλικό εστιατόριο «The Greyhound στο Marylebone» του κεντρικού Λονδίνου. Μια πηγή από το περιβάλλον της αποκάλυψε: «Η Τζοάν περνάει υπέροχα με τον Mark».

Η Joanne υποδύθηκε την υπηρέτρια Anna Bates και για τους έξι κύκλους του Downton Abbey, όντας πολύ αγαπητή στο κοινό της σειράς.

εγκυμοσύνηέγκυοςηθοποιόςDownton Abbey