Lifestyle|27.06.2024 10:14

Έλλη Κοκκίνου: «Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου - Ξαφνικά μέσα σ' ένα διήμερο βρέθηκα χωρίς δουλειά»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης (26/6), η Ελλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια έκανε έναν απολογισμό της ζωής και της καριέρας της, δηλώνοντας πως αν υπήρχε τρόπος να μαθαίνεις χωρίς να παθαίνεις, θα τον προτιμούσε.

«Δεν μ' ενδιέφερε ο γάμος, ακόμα και τώρα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον ένας γάμος. Δεν βρίσκω έναν λόγο στο να παντρευτώ. Μου αρέσει η μοναξιά μου, αλλά υπάρχουν και στιγμές που θέλω τη συντροφικότητα. Άρα σε έναν γάμο τι θα του πω; Πήγαινε σε άλλο κρεβάτι;».

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, αλλά και τον άνθρωπο που προσπάθησε να βάλει φρένο στην καριέρα της. «Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε κάποια δισκογραφική εταιρεία να με βάλει στο συρτάρι. Όταν ξεκίνησα, ήμουν πολύ αφελής και αρκετά ρομαντική. Νόμιζα ότι όλος ο κόσμος είναι πολύ καλός και ότι κανένας δεν θα θέλει να μου κάνει κακό».

«Ξαφνικά μέσα σ' ένα διήμερο βρέθηκα χωρίς δουλειά»

Παράλληλα, η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε ότι «λίγο πριν ανοίξω τον παιδικό σταθμό, έναν χρόνο περίπου πριν, είχα κάνει μια συνεργασία που δεν μ’ άρεσε έτσι όπως τελείωσε, ήταν πολύ ο τρόπος που τελείωσε και σκεφτόμουν γιατί να το περνάω αυτό. Γιατί δεν είχα καμία συμμετοχή, δηλαδή δεν ήταν μια δική μου απόφαση, την πήραν "ανώτεροι" αν μπορώ να το πω έτσι. Ξαφνικά μέσα σ' ένα διήμερο βρίσκομαι χωρίς δουλειά, έχω πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για ρούχα, δουλεύω μόνο δυο μέρες και το μαγαζί κλείνει. Ήταν λίγο πριν από τις γιορτές και δεν είχα μπάντα για να μπορώ να πω ότι θα κάνω συναυλίες ή θα κάνω εξτρά. Είχα πάει με την μπάντα του συναδέλφου και ξαφνικά πήρε την μπάντα του, για τους δικούς του λόγους, δεν κατηγορώ εκείνον, έκανε τις δουλειές του και γω… έμεινα και μπήκα μέσα».

Και πρόσθεσε: «Εφτιαξα τότε την τελευταία στιγμή μια μπάντα και ξεκίνησα. Ολο αυτό το άγχος όμως, όλη αυτή η απογοήτευση και το χάσιμο των χρημάτων με είχαν τσακίσει. "Αξίζει τώρα εγώ να το κάνω αυτό;", έλεγα αλλά το πείσμα και η επιμονή για αυτό που κάνω, που είναι μεν είναι βιοποριστικό επάγγελμα αλλά είναι και η αγάπη και το πάθος μου, ήταν ένα μικρό κλικ και είπα ότι θα κάνω υπομονή και θα ξεκινήσω κάτι διαφορετικό και τότε». Τέλος, μαζί με την ορχήστρα της, ερμήνευσε live στο στούντιο τις μεγάλες της επιτυχίες.

τραγουδίστριαThe 2night showγάμοςΈλλη Κοκκίνου