Lifestyle|27.06.2024 10:35

Μαρίνα Σάττι: Η συγκίνηση πάνω στη σκηνή και η αναφορά στον πατέρα της - «Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν εδώ όλοι»

Newsroom

Η Μαρίνα Σάττι δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στη Τεχνόπολη, το βράδυ της Τετάρτης (26/6), η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς θυμήθηκε πως πέρσι στη συναυλία που έδωσε στο ίδιο μέρος είχε δίπλα τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

«Να πω κάτι είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και αδερφός μου σ' αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Τελοσπάντων» είπε η ίδια και έκανε μια παύση.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι»  

Ο πατέρας της Μαρίνας, Αλί Οσμάν Σάττι, πέθανε σε ηλικία 68 ετών, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ηταν αναισθησιολόγος, γεννήθηκε στο Σουδάν, ενώ το 1972 ήρθε στην Ελλάδα. Υπήρξε αναπληρωτής καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού από το 1983 έως το 1989 και καθηγητής αναισθησιολογίας στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθήνας από το 1989 έως το 1995.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, ήρθε μόλις ένα μήνα πριν από τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, όπου η Μαρίνα Σάττι  εκπροσώπησε την Ελλάδα με το κομμάτι «ZARI».

Στη συνέντευξη που είχε δώσει στο «Στούντιο 4», η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς αναφέρθηκε έμμεσα στον θάνατο του πατέρα της. «Δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα μην το μάθουν αυτό. Πλέον ό,τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου τελευταία, κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, το έμαθε. Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό» είπε χαρακτηριστικά η ίδια και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. 

ΤεχνόπολιςΜαρίνα Σάττισυναυλίαπατέραςτραγουδίστρια