Lifestyle|28.06.2024 17:59

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τελικά χωρίζουν ή δεν χωρίζουν; Με βέρα ξανά ο ηθοποιός

Newsroom

Ταινία δίχως τέλος ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck), με τις εξελίξεις να τρέχουν καθημερινώς.

Με την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους να μην έχει βγει ακόμη στο φως της δημοσιότητας οι εικασίες έρχονται και πάνε. 

Η συνάντηση του ζευγαριού και η βέρα

Η Λόπεζ επέστρεψε και πάλι στην Αμερική, μετά το σόλο ταξίδι που έκανε στη Νάπολη και μετά στο Παρίσι, όπου και παρεβρέθη για την εβδομάδα μόδας. Η σούπερσταρ, μάλιστα, δε σταμάτησε να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες από τα ταξίδια της στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον ηθοποιό. 

Από την άλλη ο Αφλεκ φαίνεται πως το σκέφτηκε ξανά, καθώς το βράδυ της Τρίτης εθεάθη να βγαίνει από το γραφείο του στο Λος Αντζελες φορώντας τη βέρα του και μάλιστα επιδεικνύοντας την στους φωτορεπόρτερς που για άλλη μια φορά τον καταδίωκαν.

Την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη, η Λόπεζ φωτογραφήθηκε να πηγαίνει στα γραφεία του συζύγου της. Η τραγουδίστρια έδειχνε μελαγχολική, αφού πρόσφατα επέστρεψε από το σόλο ταξίδι της στην Ευρώπη.

Μια πηγή δήλωσε στη «DailyMail.com» ότι Τζένιφερ έχει “τελειώσει” με την προσπάθεια να φτιάξει τον γάμο της με τον Αφλεκ. Πηγή της βιομηχανίας υποστήριξε ότι η σταρ έχει φτάσει στα όριά της και δεν αισθάνεται πλέον ότι μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο για να σώσει τη σχέση της.

Ο Ματ Ντεΐμον τον είχε προειδοποιήσει

Σύμφωνα με ένα άλλο δημοσίευμα της «DailyMail.com» ο καταξιωμένος ηθοποιός και επί χρόνια φίλος του Αφλεκ, Ματ Ντεϊμον (Matt Damon), είχε προειδοποιήσει το φίλο του ότι η σχέση του με τη Λατίνα τραγουδίστρια δε θα κρατήσει για πολύ.

«Ο Ματ προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Μπεν, όταν ξανασυναντήθηκε με την Τζένιφερ ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Ο Ματ ήταν εκεί για να βοηθήσει τον Μπεν να τα καταφέρει μετά τον πρώτο τους χωρισμό κι ένιωθε ότι αυτό θα συνέβαινε ξανά», είπε η πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι ο Ματ είχε πει στο Μπεν ότι αφήνει πολύ πίσω τη δουλειά του για τη σχέση του με την τραγουδίστρια: «Ο Μπεν ξόδεψε πάρα πολύ χρόνο, εστιάζοντας στην Τζένιφερ Λόπεζ, όπως έκανε και την πρώτη φορά που ήταν ζευγάρι. Ρώτησε τον Μπεν «τι έχει κάνει εκείνη για την καριέρα σου;» και δεν απάντησε. Ο Ματ είναι ο μόνος αληθινός φίλος του Μπεν. Δεν θα τον άφηνε να ξανακυλήσει στο ποτό και θα είναι συνέχεια, από πάνω του, προκειμένου να βεβαιωθεί για αυτό», πρόσθεσε η πηγή.

χωρισμόςΜατ ΝτέιμονΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ