Lifestyle|29.06.2024 12:00

Νόρα Βαλσάμη: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Σύρου - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Newsroom

Προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Νόρα Βαλσάμη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και πρόκειται να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο για τη μέση της.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Σύμφωνα με δηλώσεις της 76χρονης αγαπημένης ηθοποιού του ελληνικού σινεμά που δημοσίευσε η εφημερίδα Espresso, βρίσκεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στο νοσοκομείο της κυκλαδίτικης πρωτεύουσας. «Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο» δήλωσε.

Το πρόβλημα με τη μέση της ηθοποιού την απασχολεί χρόνια και μάλιστα έχει φτάσει πολλές φορές σε σημείο να μη μπορεί καν να σταθεί στα πόδια της απο τον πόνο.

Εν συνεχεία η ηθοποιός πληροφορήθηκε το θάνατο του δεύτερου άνδρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργου Ηλιάδη, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα την περίοδο που ηταν παντρεμένοι με την καλή της φίλη.

«Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα. Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει» τόνισε η Νόρα Βαλσάμη για τον αείμνηστο σύζυγο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

ΣύροςνοσοκομείοΑλίκη ΒουγιουκλάκηηθοποιόςΝόρα Βαλσάμη