Lifestyle|29.06.2024 13:51

Bruce Willis: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Newsroom

Με μία πολύ συγκινητική ανάρτησή της σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media γιόρτασε η γυναίκα του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), Εμα Χέμινγκ (Emma Heming), τα 46α γενέθλια της.

Το πρώην μοντέλο με βρετανο-αμερικανική καταγωγή με αυτή την ανάρτηση αναπολεί τον τρόπο με τον οποιό ο σύζυγός της συνήθιζε να τιμά αυτή την ξεχωριστή μέρα, πριν διαγνωσθεί με άνοια.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η οικογένεια του Γουίλις αποκάλυψε ότι ο σταρ είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια (FTD), λιγότερο από έναν χρόνο αφού ο 69χρονος ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική λόγω της μάχης του με την αφασία.

«Ετσι πρέπει να το γιορτάσουμε»

Η Εμα μοιράστηκε ένα πολύ γλυκό μοντάζ από τους εορτασμούς των γενεθλίων της και δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει στο έπακρο την ιδιαίτερη περίσταση, όπως έκανε πάντα ο συζυγός της στο παρλεθόν. Στο μοντάζ αυτό βλέπουμε να φιλά τον Μπρους, ή να δειπνεί με τις κόρες και τους φίλους του ζευγαριού, να επισκέπτεται ένα θεματικό πάρκο και να πηγαίνει στην παραλία, αλλά και να ποζάρει με φίλες και να σβήνει κεράκια σε διάφορες τούρτες γενεθλίων.

 

«Ο Μπρους θα τον αποκαλούσε "μήνα γενεθλίων" μου. Ετσι πρέπει να το γιορτάσουμε! Είμαι ευλογημένη και ευγνώμων που έχω οικογένεια και φίλους (σ’ αυτό το βίντεο και μακριά) που τον έκαναν τόσο ξεχωριστό για μένα όλο τον μήνα. Λίγες μέρες απομένουν ακόμα από τον Ιούνιο και θα το απολάυσω μέχρι το τέλος» έγραψε στη λεζάντα της.

ηθοποιόςάνοιαμοντέλοΜπρους Γουίλις