Lifestyle|01.07.2024 09:53

Μανώλης Λιδάκης: Ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας - «Να μην έρθει κανείς στη θέση μου»

Newsroom

Δύσκολες στιγμές περνά ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης Μανώλης Λιδάκης.

Ο τραγουδοποιός αναγκάστηκε ν' ακυρώσει τις καλοκαιρινές του συναυλίες λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

«Να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου»

Μέσα από μία ανάρτηση στο λογαριασμό «Αγροτικό Δισκοπολείο», ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται ν' ακυρώσει την καλοκαιρινή του περιοδεία.

 

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης στη λεζάντα.

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν, ο Μανώλης Λιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων θεμάτων, για την επιτυχία, τους λάθος ανθρώπους που συνάντησε στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως «ίσως και να μην αγάπησε πολύ το επάγγελμα του τραγουδιστή».

Τον Ιούνιο του 2021, ο Μανώλης Λιδάκης μ' ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές του στα social media, ανακοίνωσε πως φεύγει από την Αθήνα και επιστρέφει στην Κρήτη, δηλαδή τον τόπο που γεννήθηκε κι έκτοτε δεν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

συνθέτηςπεριοδείαΜανώλης Λιδάκηςτραγουδιστήςπρόβλημα υγείαςσυναυλία