Lifestyle|01.07.2024 10:48

Lewis Capaldi: Σπάνια εμφάνιση μετά το διάλειμμα στις εμφανίσεις λόγω του συνδρόμου Tourette

Newsroom

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από τα κοινά λόγω προβλημάτων υγείας προχώρησε ο Λιούις Καπάλντι (Lewis Capaldi).

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Γκλαστονμπέρι μέσα στο Σαββατοκύριακο, ένα χρόνο μετά τη συγκινητική του εμφάνιση στο ίδιο φεστιβάλ και την ανακοίνωση ότι θα κάνει μια παύση για ένα διάστημα. Ο 27χρονος καλλιτέχνης παρακολούθησε τη συναυλία της Dua Lipa, χορεύοντας με φίλους.

Μια πηγή δήλωσε στη «MailOnline»: «Γνώρισε μερικούς φίλους της Ντούα Λίπα και άραξαν μαζί. Έδειχνε να περνάει πολύ καλά, έχοντας τα χέρια του στον αέρα, να τραγουδάει τους στίχους. Μπορούσαμε όλοι να τον ακούσουμε. Αλλά στη συνέχεια έφυγε μετά από μερικά τραγούδια με όλους τους φίλους του», ανέφερε.

Η ανακοίνωση της απόσυρσης του

Αυτή η εμφάνισή του έρχεται ακριβώς ένα χρόνο μετά τη δική του εμφάνιση στο αντίστοιχο φεστιβάλ, όπου και είχε ανακοινώσει φορτισμένος ότι αναγκάζεται να αποσυρθεί για λίγο καιρό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο 27χρονος τραγουδιστής πάσχει από το σύνδρομο Tourette. Το σύνδρομο αυτό είναι μια νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό ακούσιων ήχων και κινήσεων που ονομάζονται «τικ» και μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες στην ομιλία και τη φωνή.

Η συγκινητική αυτή στιγμή ήρθε την ώρα που ο ίδιος αδυνατούσε να συνεχίσει την ερμηνεία του στο τραγούδι «Somebody You Loved», με το κοινό να τραγουδάει εκείνο για τον τραγουδιστή, ο οποίος αδυνατούσε να τραγουδήσει λόγω έντονου βήχα.

«Αισθάνομαι ότι θα κάνω ένα ακόμη μικρό διάλειμμα τις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα δεν θα με δείτε πολύ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Έκανα τρεις εβδομάδες διάλειμμα γιατί δεν είχα σταματήσει από την αρχή της χρονιάς και ήθελα ένα διάλειμμα για το κεφάλι μου και την ψυχική μου υγεία, ήθελα να επιστρέψω και να κάνω το Γκλαστονμπέρι, γιατί είναι τόσο απίστευτο. Φοβόμουν πολύ, αλλά πραγματικά με κάνατε να νιώσω άνετα, λυπάμαι πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

τραγουδιστήςσύνδρομο