Lifestyle|01.07.2024 14:47

Νόρα Βαλσάμη: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα απο το νοσοκομείο - «Πονάω πολύ»

Newsroom

Δύσκολες στιγμές βιώνει η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στη μέση της.

Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται εδώ και μερικά 24ωρα στο νοσοκομείο της Σύρου για να κάνει ένα χειρουργείο για τη μέση της με την οποία αντιμετωπίζει προβλήματα τα τελευταία χρόνια.

Τα λόγια της ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο

Η 76χρονη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, μεταφέροντας όλα τα νέα από την πορεία της υγείας της.

«Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι. Πολύ πονάω. Είμαι μέσα στο νοσοκομείο, περιμένω να με χειρουργήσουν, είμαι σε θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Πολλή περιποίηση. Είμαι με τον γιο μου» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, για τα οποία έχει κάνει δηλώσεις και στο παρελθόν, η Νόρα Βαλσάμη δήλωσε: «Μέτρια, μέτρια, πολύ μέτρια. Είμαι κάτω του μετρίου, μία σύνταξη παίρνω, 500 ευρώ. Δεν έχω τώρα ασφάλεια, πέθανε ο Ερρίκος μου, δεν ξέρω που είναι τα χαρτιά του, ήταν πολύ τακτικός, δεν ξέρω την τύφλα μου».

Το ιστορικό των οικονομικών προβλημάτων της ηθοποιού ξεκινάει πριν από αρκετό καιρό, όταν το σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό με γνωστή κινηματογραφική εταιρεία παραγωγών να το σώζει τελευταία στιγμή.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει τότε: «Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, πού θα βρω ανθρώπους; Δεν το περίμενα, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

Ενώ συμπλήρωσε: «Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή. Χρωστάω 18.000 ευρώ, θα μου πάρουν το σπίτι» υπογράμμισε.

νοσοκομείοΝόρα Βαλσάμηχειρουργείοηθοποιός