Lifestyle|01.07.2024 20:00

Ζερόμ Καλουτά για Eurovision: «Ηταν μια φοβερή εμπειρία και το εύχομαι σε όλους»

Newsroom

Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Ζερόμ Καλουτά στην εκπομπή «Super Katerina».

Ο 41χρονος ηθοποιός μίλησε για την εμπερία του ως σχολιαστής στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, για τη σχέση του με το Θανάση Αλευρά αλλά και για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει.

«Ο Θανάσης είναι αδερφός μου»

Για την εμπειρία του ως σχολιαστής για την ΕΡΤ στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μίλησε αρχικά ο καλλιτέχνης: «Πολύ καλή γεύση, όλα καλά. Ηταν μια φοβερή εμπειρία και το εύχομαι σε όλους. Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση, δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο πολλά».

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με το Θανάση Αλευρά: «Είναι αδελφός μου, είναι συνάδελφος, είμαστε μαζί συνέχεια. Δεν εννοώ κάθε μέρα, αλλά δουλεύουμε μαζί» υπογράμμισσε.

Στο ερώτημα αν θα είναι ξανά οι δυο τους στο σχολιασμό και του χρόνου δήλωσε: «Κάθε πράγμα στην ώρα του, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και γι' αυτό. Προηγείται το "Φτάσαμε", το οποίο κάνει τον τρίτο του κύκλο και συνεχίζει τα ταξίδια στην Ελλάδα και γιατί όχι και εκτός Ελλάδας». 

Τέλος, ο ηθοποιός τοποθετήθηκε και για τα μελλοντικά του σχέδια: «Δεν μπορώ να πω ούτε ναι, ούτε όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ανάλογα με το πρότζεκτ. Σίγουρα, κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω, γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι καλλιτέχνης και όλα γίνονται από την καλλιτεχνική πλευρά».

ηθοποιόςΘανάσης ΑλευράςEurovision