Lifestyle|01.07.2024 17:00

Two and a Half Men: Δείτε πώς είναι στα 30 του ο «Jake Harper»

Newsroom

Ο μικρός Jake Harper της πολυαγαπημένης σειράς «Two and a Half Men» είναι αυτό που λέμε...αγνώριστος!

Ο Ανγκους Τζόουνς (Angus T. Jones), ο οποίος σημερα είναι 30 ετών, μοιάζει τελειώς διαφορετικός σε μια σπάνια, νέα, δημόσια εμφάνισή του.

«Αν βλέπετε τη σειρά, παρακαλώ σταματήστε να τη βλέπετε»

Ο ηθοποιός, ο οποίος κάποτε ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο παιδί,  έχει αφήσει έντονη γενειάδα, ενώ φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια της εξόδου του στο Λος Άντζελες, όπου εθεάθη να κάνει δουλειές.

Ο Τζόουνς, ο οποίος ζει πλέον μια σχετικά ιδιωτική ζωή, τελευταία φορά εθεάθη δημοσίως τον Αύγουστο του 2023.Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τσάρλι Σιν και τον Τζον Κραιερ για σχεδόν 10 χρόνια πριν αποχωρήσει από τη σειρά το 2012, ενώ κέρδιζε περίπου 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Σε ένα βίντεο στο YouTube που δημοσιεύτηκε από το «Forerunner Chronicles», ο Τζόουνς, ο οποίος λίγα χρόνια πριν έγινε μέλος μιας χριστιανικής ομάδας δήλωσε: «Αν βλέπετε το «Two and a Half Men», παρακαλώ σταματήστε να το βλέπετε!». Στην ολιγόλεπτη αυτή μαρτυρία του, ο ηθοποιός είπε ότι βρήκε τον Θεό και αποκάλεσε τη σειρά «βρωμιά», με τον ίδιο να μην έχει επιστρέψει στην υποκριτική μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του.

Τσάρλι Σινηθοποιόςtwo and a half men