Lifestyle|02.07.2024 10:46

Britney Spears: Βρέθηκε στην Ελλάδα και το αποκάλυψε με φωτογραφίες στα social media

Newsroom

Η παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) αποκάλυψε ότι βρέθηκε πριν από δύο μήνες στην Ελλάδα.

Με ανάρτηση της σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media η Μπρίτνει Σπίαρς θέλησε να μοιραστεί ότι βρέθηκε σε ένα απο τα νησιά της χώρας μας πριν περίπου δύο μήνες.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ν' ανεβάσει αυτές τις φωτογραφίες αρκετό καιρό μετά, ξαφνιάζοντας τους όλους με αυτό το άγνωστο ταξίδι της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια βρίσκεται σε κάποιο νησί άγνωστο ποιο πιθανότατα μέσα στο Μάιο. «Φωτογραφίες που τράβηξα από ένα ταξίδι στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η άσχημη κατάσταση της τραγουδίστριας

Την περίοδο που φαίνεται να βρέθηκε στη χώρα μας, η Σπίαρς έγινε νούμερο ένα θέμα στο διαδίκτυο, καθώς φωτογραφίες που την έδειχναν σε πολύ άσχημη κατάσταση κυκλοφόρησαν παντού. Η 42χρονη ποπ σταρ φαινόταν τυλιγμένη σε μία κουβέρτα με αστυνομικούς να τη συνοδεύουν έξω από το ξενοδοχείο της στο Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με τον TMZ , η Σπίαρς είχε μπλεχτεί σε άγριο καυγά με το σύντροφό της, Πολ Σόλιζ, με αποτέλεσμα τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου. Το βράδυ της Τετάρτης 1η Μαΐου, η Σπίαρς πήγε στο «Chateau Marmont» με τον Σόλιζ. Λίγες ώρες μετά, κάποιος που βρισκόταν στο ίδιο μέρος κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι μια γυναίκα που ταιριάζει στην περιγραφή με τη 42χρονη σταρ, παρενοχλούσε και απειλούσε τους υπαλλήλους και τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 10:30 μ.μ., αλλά έφυγαν, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν είδαν κάτι ύποπτο. Το ζευγάρι αποσύρθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου γύρω στις 11 το βράδυ, όπου συνέχισε να διασκεδάζει και να πίνει. Ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο, κατέληξαν σε έναν τεράστιο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξελίχθηκε σε χειροδικία, με τη Σπίαρς να χτυπάει στο πόδι. Οι πηγές που επικαλείται το TMZ λένε, πως η τραγουδίστρια ούρλιαζε και ήταν εκτός ελέγχου στον διάδρομο της σουίτας της και αρκετοί πίστεψαν ότι είχε πάθει ψυχικό κλονισμό, γι' αυτό και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Οι τραυματιοφορείς έφτασαν γύρω στις 12:40 τα ξημερώματα, ήρθαν σε επαφή με την Σπίαρς, η οποία έβγαινε από το ξενοδοχείο με ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα τυλιγμένα γύρω της. Ηταν φανερό ότι έκλαιγε. Δεν μπήκε στο ασθενοφόρο και κατέληξε να φύγει με την ασφάλειά της, μόνη της και χωρίς τον σύντροφό της.

Λος ΆντζελεςΜπρίτνεϊ Σπίαρςτραγουδίστρια