Lifestyle|02.07.2024 12:00

Πόλυ Πάνου: Ο γιος της αποκαλύπτει «Προσπαθούσαν όλοι να τη βάλουν να υπογράψει χαρτί να μην μου αφήσει εμένα τίποτα»

Newsroom

Ο γιος της αείμνηστης Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην τελευταία κατοικία της τραγουδίστριας, στο Διόνυσο.

Ο θετός γιος της τραγουδίστριας μίλησε για όλα στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείχνοντας μέρη του σπιτιού και πράγματα της μητέρας του, ο Βαγγέλης Πάνου έκανε διάφορες αναφορές στην αείμνηστη λαϊκή τραγουδίστρια και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς της είπε, ότι ξέρει για τη βιολογική του μητέρα που δεν ήταν εκείνη, αλλά η ανιψιά της.

«Οσο ήταν άρρωστη δεν άφηνα κανέναν να πλησιάσει»

«Εδώ πέρα ζήσαμε από την αρχή που το αγοράσαμε μαζί, επιλογή μου ήταν να έρθουμε εδώ στον Διόνυσο, δεν το χάρηκα και εγώ πολύ γιατί το νοίκιαζα. Έχω έρθει τους τελευταίους 8 μήνες» είπε αρχικά ο γιος της Πόλυς Πάνου.

Στη συνέχεια δείχοντας κάποια απο τα πράγματα της μητέρας του είπε: «Μου έλεγε πάντα ότι όταν πεθάνω θα βρεις κάποια πράγματα, κράτα τα για ενθύμιο». Ενώ θέλησε να σχολιάσει και τη στάση των συγγενών της απέναντι του: «Έχουν βουτήξει κάποια πράγματα. Από την οικογένειά της πιο πολύ, συγγενείς της, της τα πήραν. Όταν τα ζήτησα δεν μου τα έδιναν πίσω. Όσο ήταν άρρωστη δεν άφηνα κανέναν να πλησιάσει γιατί μέχρι και στα τελευταία της προσπαθούσαν όλοι να τη βάλλουν να υπογράψει χαρτί να μην μου αφήσει εμένα τίποτα» συμπλήρωσε.

Τέλος μίλησε για τη στιγμή που έμαθε οτι ήταν υιοθετημένος: «Η βιολογική μου μητέρα ήταν ανιψιά της. Το ανακάλυψα στα 12, που της το είπα. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και έπαθε σοκ, έπαθε συγκοπή» αποκάλυψε.

Η Πόλυ Πάνου έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβριο του 2013 σε ηλικία 73 ετών δίνοντας χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

τραγουδίστρια