Lifestyle|02.07.2024 14:20

Kylie Jenner - Timothee Chalamet: Σε ρομαντικό ραντεβού μετά την πολύμηνη διακοπή των κοινών τους εμφανίσεων

Newsroom

Η Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) και ο Τιμοτέ Σαλαμέ (Timothee Chalamet) φαίνεται ότι είναι ακόμη μαζί και ερωτευμένοι παρά τη διακοπή των κοινών τους εμφανίσεων.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη κοινή εμφάνιση του έπειτα απο τις φήμες χωρισμού που υπήρχαν. Οι δυό τους εθεάθησαν να δειπνούν μαζί σ' ένα ρομαντικό ραντεβού.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Το τοπ μόντελ και ο ηθοποιός είχαν κάνει τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο στην απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες». Την περασμένη Παρασκευή το ζευγαρι εθεάθη στο Χόλιγουντ, να προσπαθεί να κρυφτεί απο τα flash των φωτογράφων φθάνοντας στο TCL Chinese Theatre για να απολαύσει μια κινηματογραφική βραδιά.

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media και οι δύο φορούν καπέλο του μπέιζμπολ και προστατευτικές μάσκες κρύβοντας τα προσωπά τους.

Η έξοδος αυτή των δύο σταρ έρχεται ακριβώς μετά το διπλό ραντεβού τους στη Νέα Υόρκη τον Μάιο, αν και τότε δεν είχαν φωτογραφηθεί μαζί. Η Κάιλι και ο Τιμοτέ είχαν βγει μ' ένα άλλο ζευγάρι στο «Tatiana by Kwame Onwuachi», σύμφωνα με το «People».

Κατά τη διάρκεια της εξόδου, πηγή είπε στο περιοδικό ότι ο ηθοποιός ήταν πολύ χαλαρός και τόσο καλός εκείνη τη βραδιά. Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι τόσο η Καίλι όσο και ο Τιμοτέ προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους και κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οι δυο τους πιθανότατα πέρασαν χρόνο μαζί στη Νέα Υόρκη λόγω του ότι ο Σαλαμέ αυτή τη στιγμή γυρίζει την επερχόμενη ταινία του, όπου υποδύεται τον Bob Dylan, σε μία ταινία αφιερωμένη στον καταξιωμένο μουσικό.

μοντέλοΤιμοτέ ΣαλαμέΚάιλι Τζένερηθοποιός