Lifestyle|03.07.2024 09:38

Αίας Μανθόπουλος: Η αποκάλυψη της συζύγου του για τη δωρεά οργάνων- «Εδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους»

Newsroom

Σε μία συγκινητική συνέντευξη προχώρησε η σύζυγος του αδικοχαμένου Αίαντα Μανθόπουλου, Στέλλα Τσιάτσιου, στην εκπομπή «Super Katerina» με την Κατερίνα Καινούριου.

Η εν διαστάσει σύζυγος του καλλιτέχνη μίλησε για τη δωρεά οργάνων του ηθοποιού, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Θα ήθελα να δω τον άνθρωπο που πήρε τα μάτια του Αία»

Συγκινημένη η Στέλλα Τσιάτσιου μίλησε για τη δωρεά οργάνων του ηθοποιού. «Είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του. Τα παιδιά ήταν εκείνα που πήραν την απόφαση. Έδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους. Τα νεφρά του σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση, το ήπαρ του σε έναν ασθενή με μεγάλα προβλήματα και οι αμφιβληστροειδείς του. Θα ήθελα να δω τον άνθρωπο που πήρε τα μάτια του Αία. Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ να δω τα μάτια μου να με κοιτάνε» δήλωσε αρχικά.

Για το πώς το διαχειρίστηκαν τα παιδιά τους υποστήριξε: «Η κόρη μου πήρε πρώτη την απόφαση, να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω».

Κλείνοντας είπε πως η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου δεν ενημερώθηκε για αυτή την κίνηση. «Είχε χαθεί η επαφή ανάμεσά μας, δεν νομίζω να έφερνε αντίρρηση ήξερε το μεγαλείο της ψυχής του» εξήγησε.

Αίας Μανθόπουλοςδωρεά οργάνωνΚατερίνα Καινούργιουηθοποιός