Lifestyle|03.07.2024 10:40

Αργύρης Πανταζάρας: «Στα πρώτα μου βήματα έπρεπε να κάνω 3 και 4 παραστάσεις ταυτόχρονα, για να επιβιώσω»

Newsroom

Καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο αγαπημένος ηθόποιος μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην καριέρα του αλλά και για το χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

«Εκει πέρα δεν έχεις άλλη επιλογή»

Ο Αργύρης Πανταζάρας απάντησε αρχικά στην ερώτηση των παρουσιαστών για το πότε βρήκε τη συγκρότηση στη ζωή του. «Τα πρώτα μου βήματα μέσα στον χώρο ήταν εποχές που έπρεπε να κάνω 3 και 4 παραστάσεις τον χρόνο ταυτόχρονα, για να μπορέσω να επιβιώσω. Εκεί πέρα δεν έχεις επιλογή πού θα δίνεσαι, πού θα μοιράζεσαι, πού θα υποκλίνεσαι και πού θα μένεις στο τέλος για να χαιρετήσεις» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια θυμήθηκε και μια στιγμή απο παράσταση που συμμετείχε: «Μια φορά, θυμάμαι είχε τελειώσει μια από τις πιο σημαντικές παραστάσεις που είχα κάνει κι είχα μείνει στο τέλος, να κοιτάζω τον τοίχο, γιατί δεν μπορούσα να φύγω από το θέατρο, ήμουν κομμάτια. Έψαχνα τα κομμάτια μου. Πρέπει να προστατεύουμε το υλικό μας και να το έχουμε καθαρό».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για την αβεβαιότητα που υπάρχει στο χώρο της υποκριτικής: «Νομίζω κανένας που κάνει αυτή τη δουλειά δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Είμαστε πολύ ανασφαλή όντα, όσο και αν το κρύβουμε καλά πίσω από ωραίες φωτογραφίες» είπε κλείνοντας. 

Αργύρης ΠανταζάραςΘανάσης ΑναγνωστόπουλοςηθοποιόςΝάνσυ Ζαμπέτογλου