Lifestyle|03.07.2024 12:40

Γιώργος Μαργαρίτης για τον εθισμό του με τον τζόγο: «10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε»

Newsroom

Καλεσμένος της εκπομπής «The 2night Show» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο αγαπημένος λαικός τραγουδιστής μίλησε για τα προβλήματα εθισμού με τον τζόγο που είχε, την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και για τον μεγάλο Στέλιο Καζαντζίδη.

«10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος»

Για την περίοδο που έκοψε οριστικά το τσιγάρο μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης. «Όταν βγήκε ο "Δρόμος του Πουθενά" δεν μου άρεσε η ερμηνεία μου και πήγα σ' ένα μεγαλογιατρό και δεν μου είπε τίποτα το σπουδαίο αλλά με κοίταξε και μου είπε: "δεν χόρτασες τσιγαριλίκι;". Λέω γιατί μου το είπε αυτό τώρα;. Δεν είχα πάει ποτέ σε γιατρό και πάω στον Ερυθρό Σταυρό, βγαίνω έξω, τα παίρνω και τα πετάω στον κάλαθο τον αχρήστων τον Μάιο του 2002» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Εν συνεχεία έκανε μία αναφορά στο φίλο και συνεργάτη του, Τάκη Σούκα, ο οποίος τον παρακίνησε να κόψει τον τζόγο: «Τον τζόγο τον έκοψα μαχαίρι όταν ο Τάκης Σούκας μου είπε: "Θα κάνουμε έναν δίσκο αν κόψεις τον τζόγο, αλλιώς δεν τον κάνουμε". Του γύρεψα επειδή ερχόταν η Πρωτοχρονιά το 1981. Του λέω: "Αύριο έχουμε καινούργια χρονιά, δικαιούμαι να παίξω" και ρίξαμε μία ζαριά στο Γκύζη και αυτό ήταν» αναπώλησε.

«10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος. Μέχρι που πήγε το μυαλό μου να βάζω καβάτζες να έχω χαρτζιλίκι για τις γκίνιες. Θα μπορούσα να ήμουν 10 χρόνια πριν γνωστός, το ένιωθα από την ανταπόκριση του κόσμου, όταν τραγουδούσα» παραδέχτηκε ο ίδιος.

Τέλος, μίλησε για τη στιγμή που ο Στέλιος Καζαντζίδης του είπε: «Οι δυό μας έχουμε μείνει». «Με είχε πάρει ένα τηλέφωνο... Πρέπει να είναι 35 χρόνια πριν. Με ξύπνησε βασικά. Ηταν 11 το πρωί. Του λέω: "Τι γίνεται ρε Στέλιο;". Το άλλο είναι που είχε έρθει σπίτι μου όταν ήμουν ακόμη Γιώργος και όχι Μαργαρίτης» δήλωσε.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΓιώργος ΜαργαρίτηςτραγουδιστήςτζόγοςΣτέλιος Καζαντζίδης