Lifestyle|03.07.2024 18:17

Γιώργος Αρσενάκος για Νότη Σφακιανάκη: «Ολοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, ο κόσμος τον λατρεύει»

Newsroom

Στην εκπομπή «Fay's Time» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο CEO της Panik Records μίλησε για πρώτη φορά για την ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στα καλλιτεχνικά δρώμενα έπειτα από την πολυετή απουσία του.

«Πιστέυω θα επανέλθει»

Αφού εξέφρασε την επιθυμία της εταιρείας να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Panik υπογράμμισε ότι δεν μπορεί κανείς να εκβιάσει καταστάσεις και βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του τραγουδιστή, είναι να νιώσει ο ίδιος έτοιμος.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είπε αρχικά: «Ο Νότης ανήκει στην Panik από το 2016. Όλοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, αλλά το θέμα είναι πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, είμαστε σε μια τέτοια επαφή, αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε» δήλωσε αρχικά.

«Δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν. Για τον καθένα έρχεται η στιγμή του να κάνει αυτό που θέλει. Και σε έναν καλλιτέχνη με 35 χρόνια πορείας και καριέρας που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ, δεν γίνεται να του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει» είπε εν συνεχεία.

Τέλος επισήμανε ότι: «Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και ο κόσμος τον λατρεύει και έχει μια απίστευτη δισκογραφία. Ο Νότης λείπει σχεδόν τέσσερα χρόνια».

Γιώργος ΑρσενάκοςτραγουδιστήςPanik RecordsΝότης ΣφακιανάκηςΦαίη Σκορδά