Lifestyle | 04.07.2024 09:48

Celine Dion: Εκανε μια γενναιόδωρη δωρεά στο νοσοκομείο που την περιέθαλψε

Newsroom

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) όπως έχει γίνει γνωστό, παλεύει εδώ και δύο χρόνια με το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ του Prime Video «I Am: Celine Dion» που κυκλοφόρησε στις 27 Ιουνίου, η Ντιόν δείχνει τη μάχη της για να καταπολεμήσει το σύνδρομο αυτό.

Η δωρεά στο νοσοκομείο

Ο αμερικανικός Τύπος αποκάλυψε ότι η Σελίν Ντιόν έκανε μια γενναιόδωρη κίνηση για να προωθήσει την έρευνα πάνω στο σύνδρομο που ταλαιπωρεί και εκείνη αλλά και για να ευχαριστήσει το νοσοκομείο που την περιέθαλψε.

Συγκεκριμένα, η σταρ έκανε μια πολύ γενναιόδωρη χειρονομία στο νοσοκομείο «Anschutz Medical Campus» του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο CBS News η δρ Amanda Piquet, διευθύντρια του προγράμματος αυτοάνοσης νευρολογίας του νοσοκομείου.

Η γιατρός είπε ότι η Καναδή καλλιτέχνιδα τους έδωσε επιταγή ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων για να δώσει ώθηση στο τμήμα που εργάζεται και για την εξέλιξη ενός φαρμάκου που βοηθά στην καταπολέμηση της αρρώστιας που έχει.

«Είναι απλά απίστευτη τιμή για μένα να λαμβάνω αυτή την αναγνώριση για να βοηθήσω στην προώθηση της έρευνας σ’ αυτόν τον τομέα. Ετυχε να μας βρει, δημιουργήσαμε μια εξαιρετική σχέση και δουλέψαμε πολύ σκληρά μαζί της για να διαχειριστούμε αυτά τα συμπτώματα βρίσκοντας έναν καλό δρόμο για τη θεραπεία» είπε η δόκτωρας της τραγουδίστριας στο CBS News.

Στο ντοκιμαντέρ της, η Ντιόν δεν ήθελε να κρύψει τίποτα για την ασθένειά της, η οποία κρατήθηκε μυστική για πολλά χρόνια και γι'αυτό είδαμε ακόμη και μια σοκαριστική κρίση σπασμών της ιδίας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εξουθενωτικό σύμπτωμα, το οποία σύμφωνα με τη γιατρό ανακουφίστηκε με φυσιοθεραπεία, μασάζ και υδροθεραπεία.

νοσοκομείοντοκιμαντέρΣελίν Ντιόνσύνδρομο