Lifestyle|04.07.2024 11:23

Συγκλονίζει η Ann Wilson: Διαγνώσθηκε με καρκίνο η φωνή των «Heart»

Newsroom

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση της Αν Γουίλσον (Ann Wilson) ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η τραγουδίστρια του θρυλικού συγκροτήματος «Heart» έκανε γνωστό μέσα απο μία ανάρτησή της σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ότι αναγκάστηκε να κάνει αφαίρεση κάποιου όγκου, ο οποίος θεωρήθηκε καρκινικός.

«Εχω πολλά ακόμη να τραγουδήσω»

Η 74χρονη φωνή του αγαπημένου συγκροτήματος πολλών θαυμαστών αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

 

«Πρόσφατα υποβλήθηκα σε εγχείρηση για να αφαιρέσω κάτι, το οποίο αποδείχθηκε καρκινικό. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αισθάνομαι υπέροχα, αλλά οι γιατροί μου με συμβουλεύουν τώρα να υποβληθώ σε μια προληπτική χημειοθεραπεία και αποφάσισα να το κάνω», αποκάλυψε αρχικά η Γουίλσον.

«Οι γιατροί μου πρότειναν να απέχω το υπόλοιπο της χρονιάς από τη σκηνή προκειμένου να αναρρώσω πλήρως», πρόσθεσε. «Προς όσους αγόρασαν εισιτήρια, πραγματικά εύχομαι να μπορούσαμε να κάνουμε αυτές τις συναυλίες. Να ξέρετε ότι σχεδιάζω οπωσδήποτε να επιστρέψω στη σκηνή το 2025», τόνισε η Γουίλσον για την περιοδεία της, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιούλιο και να διαρκέσει μέχρι και το Δεκέμβριο.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Αυτό είναι απλώς ένα διάλλειμα. Εχω πολλά ακόμη να τραγουδήσω», συμπλήρωσε ενώ εγραψε στο τέλος: «Με όλο το σεβασμό, αυτή είναι η τελευταία δημόσια τοποθέτηση που θέλω να κάνω για το ζήτημα», ζητώντας τον σεβασμό όλων.

συγκρότημακαρκίνοςτραγουδίστριαπεριοδεία