Lifestyle|04.07.2024 13:50

David και Victoria Beckham: Κάθισαν σε χρυσούς θρόνους και φόρεσαν 25 χρόνια μετά τα ρούχα του γάμου τους

Newsroom

Είκοσι πέντε χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνουν, φέτος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) και η σύζυγος του Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham).

Ανήμερα της 25ης επετείου τους αποφάσισαν να φορέσουν ξανά τα ίδια ρούχα με εκείνη τη βραδιά που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

«Κοιτάξτε τι βρήκαμε»

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στα social media θέλησαν να δείξουν στους θαυμαστές τους ότι 25 χρόνια μετά είναι ακόμη μαζί και βασικά ότι χωράνε ακόμη στα ίδια κοστούμια με τότε.

 

Το ζευγάρι που ξέρει πάντα πως να τραβά τα βλέμματα, κάθισε σε χρυσούς θρόνους και πόζαρε χαμογελαστό για να μοιραστεί τη στιγμή αυτή. «Κοιτάξτε τι βρήκαμε» έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης.

Λίγο μετά η Βικτόρια έκανε μια δική της ανάρτηση κοινοποιώντας έξτρα φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Τα καταφέραμε. Δεν το πιστεύω οτι έχουν περάσει 25 χρόνια και μας κάνουν ακόμη. Σας αγαπάμε όλους».

 

Οι δύο σταρ παντρεύτηκαν στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία το 1999 σε μια πολυτελή τελετή έχοντας ήδη αποκτήσει τον γιο τους, Μπρούκλιν. Ο γάμος τους έμεινε στην ιστορία για τις πλούσιες στιλιστικά επιλογές τους, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του μωβ χρώματος για τα ρούχα που φόρεσαν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Η Βικτόρια Μπέκαμ άλλαξε σ' ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα, που σχεδιάστηκε για μια πιο τολμηρή εμφάνιση σε σύγκριση με το φόρεμα της τελετής. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίστηκε ασορτί με το ντύσιμο της Βικτόρια.

επέτειοςΝτέιβιντ ΜπέκαµΒικτόρια Μπέκαμγάμος