Lifestyle|04.07.2024 19:08

Συνεχίζει να προκαλεί ο παίκτης του Power of Love: «Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα και διαφορετική για την γυναίκα»

Newsroom

Μετά το σάλο που προκάλεσε ο Κύπριος παίκτης του παιχνιδιού «Power of Love» του ΣΚΑΪ, Νίκος Πελετιέ, συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι γνωριμιών, οι απόψεις του παίκτη για το θέμα της απιστίας συζητήθηκαν απο τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους

«Μην ξεχνάτε ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να το κάνει μ' έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα»

Ο 27χρονος Κύπριος υποστήριξε ότι η απιστία διαφέρει από τον άντρα στη γυναίκα και ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει σεξ μ' έναν άνδρα εάν δεν έχει συναισθήματα για αυτόν.

«Δεν σας διευκρίνισα ποτέ τον ορισμό της απιστίας. Ο ορισμός της απιστίας είναι διατυπωμένος λανθασμένα στο λεξικό και όποιος τον έγραψε θέλει μαθήματα. Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα και διαφορετική για την γυναίκα» είπε, αρχικά, ο παίκτης.

«Για παράδειγμα, όταν μια γυναίκα ανταλλάξει κάποιου είδους ερωτικά μηνύματα μ' έναν άλλον άνδρα, απιστία! Ένας άνδρας όμως, εάν βρίσκεται σε μια σχέση με μια γυναίκα και προσφέρει όσα χρειάζεται αυτή η γυναίκα, εάν της προσφέρει όλο τον κόσμο και επιλέξει ο ίδιος να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη γυναίκα στη ζωή του, μπορεί ευχαρίστως να καθίσει με την γυναίκα του, τη βασική. Δεν είναι απιστία επειδή υπάρχει ειλικρίνεια. Θα μιλήσει δηλαδή με την γυναίκα του γι' αυτό το θέμα και θα της εξηγήσει ότι αυτήν αγαπάει, απλώς» τόνισε ο διαγωνιζόμενος.

Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι παίκτες φυσικά διαφώνησαν με τα λεγόμενά του, όμως, ο Πελετιέ συνέχισε να διατυπώνει τη θεωρία του. «Μην ξεχνάτε ότι μια γυναίκα ποτέ μα ποτέ, μα ποτέ, δεν μπορεί να το κάνει μ' έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα. Εάν αυτή η γυναίκα το κάνει με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα σημαίνει ότι πραγματικά η ψυχή της καταστράφηκε» υποστήριξε.

Ενώ έκλεισε το λόγο του δηλώνοντας ότι «η γυναίκα αν τα καταφέρει και το κάνει μαζί σου, χωρίς να νιώσει τίποτα για εσένα, τότε αυτή η γυναίκα στην πορεία της ζωής της θα έχει διαλύσει τη γυναικεία της φύση. Αυτές οι γυναίκες θα καταλήξουν στη μοναξιά».

απιστίαπαίκτηςριάλιτιPower of Love