Lifestyle|04.07.2024 17:53

Ellen DeGeneres: Δίνει απάντηση στα αρνητικά σχόλια- «Μπορεί να είμαι πολλά πράγματα, αλλά κακιά δεν είμαι»

Newsroom

Αφοπλιστική όπως πάντα η Ελεν Ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) θέλησε ν' απαντήσει σε όλα τα σχόλια που έχει δεχτεί απο την αρχή της καριέρας της.

Η 66χρονη παρουσιάστρια και κωμικός θέλησε μέσα απο τα stand up σόου της να δώσει μια γερή απάντηση απέναντι σε όλους όσους έχουν τρέξει κατά καιρούς να την επικρίνουν.

Οι δηλώσεις - «φωτιά» της παρουσιάστριας

Η Ντε Τζένερις θέλησε ν' απαντήσει σε όσους μιλούν άσχημα για εκείνη, επηρεασμένοι από τις φήμες που την ήθελαν να σταματάει το talk show της, επειδή υπήρξε τοξική με τους υπαλλήλους της.

«Μπορεί να είμαι πολλά πράγματα, αλλά κακιά δεν είμαι», είπε σε ένα σημείο της παράστασής της στο κοινό της. 

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως μπορεί να είναι απαιτητική σε ό,τι αφορά τη δουλειά της, όμως ποτέ δεν υπήρξε αγενής ή προσβλητική προς κάποιον. «Μπορεί να είμαι απαιτητική, ανυπόμονη και σκληρή. Είμαι μια δυνατή γυναίκα», υπογράμμισε. «Κάποτε έλεγα δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι για μένα. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το είπα στο απόγειο της δημοτικότητάς μου», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως μόλις τελειώσει με τα comedy shows που προβάλλονται στην πλατφόρμα του Netflix, σκοπεύει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να απολαύσει μια ήσυχη ζωή με τη σύζυγο της.

κωμικόςπαρουσιάστριαstand upΈλεν ΝτιΤζένερις