Lifestyle|05.07.2024 10:42

Monica Bellucci: Της απονεμήθηκε βραβείο για την προσφορά της στον κινηματογράφο - Ο Tim Burton δε σταμάτησε να τη φιλάει

Newsroom

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ φαίνεται να είναι η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) και ο Τιμ Μπάρτον (Tim Burton).

Το διάσημο ζεύγος μοιάζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς δείχνει τον έρωτα του δημοσίως. 

Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού

Η Μόνικα Μπελούτσι τιμήθηκε με βραβείο για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο στα 64α βραβεία «Globo d'Oro» στη Ρώμη. Η 59χρονη ηθοποιός είχε στο πλευρό της σε αυτή την πολύ σημαντική ημέρα τον 65χρονο σκηνοθέτη, ο οποίος δε σταμάτησε να δείχνει την αγάπη του προς εκείνη.

 

Και οι δυο τους σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί με το Μπάρτον να φοράει ένα μαύρο κουστούμι και τη Μπελούτσι να είναι ασορτί ντυμένη με μία δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana συνδυάζοντας την με σκούρα γυαλιά ηλίου. Το ζευγάρι φαινόταν να είναι ευδιάθετο, ενώ χαμογελούσε στις κάμερες ασταμάτητα.

Λίγο μετά η καταξιωμένη ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media κρατώντας το βραβείο, ενώ η λεζάντα έγραφε: «Με τιμά πραγματικά αυτό το σημαντικό βραβείο και ευχαριστώ ειλικρινά τη «Foreign Press» και την «Globe Association» στην Ιταλία».

 

Η Ιταλίδα ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Αμερικανό σκηνοθέτη τον Ιούνιο του 2023, με το ζευγάρι να συνεργάζεται στην ταινία «Beetlejuice 2», την οποία σκηνοθέτησε ο Μπάρτον, και θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Αγαπώ τον Τιμ», είχε δηλώσει η Μπελούτσι. «Και σέβομαι πολύ τον Τιμ Μπάρτον. Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές μας πτυχές σε κάτι φωτεινό, συγχωρητικό. Οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι' αυτό», είχε προσθέσει στο περιοδικό Elle της Γαλλίας.

Μόνικα ΜπελούτσιΡώμηηθοποιόςΤιμ Μπάρτονσκηνοθέτης