Lifestyle|05.07.2024 14:23

Kris Jenner: Αποκάλυψε ότι έχει όγκο στις ωοθήκες - Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Newsroom

Σε μία πολύ στενάχωρη ανακοίνωση προχώρησε η Κρις Τζένερ (Kris Jenner).

Η 68χρονη μάνατζερ αποκάλυψε στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του ριάλιτι «Kardashian», ότι οι γιατροί βρήκαν κάποιον όγκο στις ωοθήκες της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τα συγκινητικά λόγια της

Η Κριος Τζένερ βρίσκεται σε διακοπές στο Άσπεν όταν μίλησε ανοικτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στον σύντροφό της και τις κόρες της Κιμ, Κλοε και Κένταλ. 

«Ηθελα να σας πω κάτι παιδιά… Πήγα στον γιατρό και έκανα την αξονική μου. Βρήκαν κάτι και αυτό με κάνει πολύ συναισθηματική, αλλά βρήκαν μια κύστη και έναν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Ενώ είπε στη συνέχεια: «Η γιατρός είπε ότι πρέπει να βγάλω τις ωοθήκες μου και είμαι συναισθηματικά φορτισμένη μ’ αυτό. Εκεί συνέλαβα όλα τα παιδιά μου και εκεί μεγάλωσαν, στην κοιλιά μου. Οπότε αυτό είναι ένα πολύ ιερό μέρος για μένα».

Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ λυπημένη για τη μητέρα της, παραδεχόμενη ότι δεν μπορεί να φανταστεί τι περνάει ή πόσο φοβισμένη πρέπει να αισθάνεται για την επέμβαση. Από την άλλη, η Κλόε παίρνει στο τηλέφωνο την αδελφή της Κόρτνει, ώστε η Κρις να της πει τα νέα.

«Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθει η μαμά μου, γιατί κι εγώ θα ένιωθα το ίδιο. Είναι η γυναικεία σου δύναμη και δεν σημαίνει ότι αφαιρεί αυτό που είναι ή αυτό που έχει βιώσει, αλλά θα ένιωθα αυτό το συναισθηματικό συναίσθημα για αυτό που έχει δημιουργήσει», είπε η Κόρτνει.

Κλείνοντας η Κρις υποστήριξε: «Ακούστε, αν μπορώ να ξεπεράσω την αρθροπλαστική ισχίου, μπορώ να ξεπεράσω και αυτό. Δεν έχω άγχος για την ύπνωση. Δεν έχω άγχος με τη δόκτωρα Α., είναι η καλύτερη γιατρός στον κόσμο. Αλλά μετά πας να το κάνεις και… είναι τόσο αληθινό».

Η Κρις συνέχισε να κλαίει και παραδέχτηκε ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι μεγαλώνει και ότι έχει τελειώσει με αυτό το κομμάτι της ζωής της. «Είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που απλά έκλεισε», πρόσθεσε.

Κιμ ΚαρντάσιανόγκοςΚρις Τζένερμάνατζερ