Lifestyle|11.07.2024 12:00

Nicolas Cage: Ο γιος του συνελήφθη για επίθεση στη μητέρα του και ο ηθοποιός πλήρωσε 150.000 δολάρια

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί με την ανακοίνωση της είδησης της σύλληψης του μεγάλου γιού του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage), Ουέστον.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο γιος του καταξιωμένου ηθοποιού φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του, Κριστίνα Φούλτον, έπειτα απο μία κρίση ψυχικής υγείας σχεδόν δύο μήνες πριν. Ο Ουέστον συνελήφθη την Τετάρτη στο Λος Αντζελες, λίγες εβδομάδες αφότου η μητέρα του, εντοπίστηκε σε πάρκινγκ με έντονες μελανιές στο πρόσωπό της.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν την 57χρονη ηθοποιό με μελανιασμένο μάτι να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λος Αντζελες.

Ο Νίκολας Κέιτζ πλήρωσε 150.000 εγγύηση

Σύμφωνα με την US Sun, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 150.000 δολαρίων την οποία πιστεύεται ότι κατέβαλε o πατέρας του.

To περιστατικό σημειώθηκε στις 28 Απριλίου στο Λος Άντζελες και σύμφωνα με πληροφορίες, η Φούλτον αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αν και κλήθηκε ασθενοφόρο. Να σημειωθεί ότι ο γιος του σταρ έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Οι δύο ηθοποιοί άρχισαν να βγαίνουν το 1988 με τον Ουέστον να έρχεται στην οικογένεια το 1990. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και χώρισε μόλις ένα χρόνο μετά την γέννηση του παιδιού τους. O Κέιτζ έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά από άλλες συζύγους του.

ηθοποιόςΝίκολας ΚέιτζΛος Άντζελεςψυχική υγεία