Lifestyle | 11.07.2024 12:51

Βασίλισσα Καμίλα: Στο Wimbledon χωρίς τον Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον

Newsroom

Εμφάνιση έκπληξη πραγματοποιήσε η Βασίλισσα Καμίλα στη δέκατη μέρα του τουρνουά τένις «Wimbledon» χωρίς την παρουσία του Βασιλιά Καρόλου αλλά ούτε και της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον.

Το τουρνουά φέτος δεν έχει την επιτυχία που του αρμόζει, καθώς οι άδειες κερκίδες δείχνουν την αποχή του κοινού, ενώ μέχρι και εχθές κανένα βασιλικό μέλος δεν είχε παρεβρεθεί στους αγώνες. 

Ωστόσο ηχηρή παραμένει η απουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η οποία συνήθιζε κάθε χρόνο να παρακολουθεί κάποιον από τους αγώνες της διοργάνωσης. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό έχουν περιορίσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της, με τον κόσμο να ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για την πορεία της υγείας του δημοφιλούς βασιλικού μέλους.

Η λαμπερή εμφάνιση της Καμίλα

Κομψή με ιβουάρ μίντι φόρεμα του βρετανικού brand «Anna Valentine» η 76χρονη βασίλισσα έγινε δεκτή κατά την είσοδό της στο γήπεδο από την επικεφαλής της διοργάνωσης Ντέμπι Τζέβανς, η οποία σύστησε στην βασίλισσα Καμίλα τα ball boys και ball girls του τουρνουά.

Στη συνέχεια η βασίλισσα οδηγήθηκε στο Royal Box και κάθισε κοντά στην Ζάρα Τίνταλ, κόρη της πριγκίπισσας Άννας και στον σύζυγό της, Μάικ Τίνταλ, πρώην παίκτη του ράγκμπι. Μαζί τους ήταν ο γιος της πριγκίπισσας Άννας, Πίτερ Φίλιπς με την νέα σύντροφο του, Χάριετ Σπέρλινγκ, νοσηλεύτρια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS).

Στο Royal Box του Γουίμπλεντον κάθισαν επίσης η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι με τον σύζυγό της Τζέιμς Ράιτον, ο Αυστραλός πρώην τενίστας Μαρκ Γούντφορντ, ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκραντ και η σεναριογράφος Τζεμίμα Καν, η οποία υπήρξε στενή φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Επίσης, το παρών έδωσαν στο Γουίμπλεντον και η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον, γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, οι οποίοι κάθισαν στο Royal Box ανάμεσα στους γαλαζοαίματους και τους celebrities.

Η παρουσία της Κέιτ Μίντλετον, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από το παλάτι του Κένσινγκτον, αν και κάθε χρόνο η μέλλουσα βασίλισσα ήταν παρούσα στην διοργάνωση μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ως επικεφαλής του οργανισμού «All England Lawn Tennis and Croquet Club» συμμετείχε κάθε χρόνο από το 2019 στην απονομή των βραβείων στους νικητές.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο και αν η μέλλουσα βασίλισσα για λόγους υγείας δεν μπορέσει να παραστεί στην απονομή των βραβείων, οι διοργανωτές έχουν ήδη συζητήσει με την δούκισσα του Γκλόστερ, Μπριγκίτα, επίτιμη πρόεδρο του οργανισμού «All England Lawn Tennis and Croquet Club» επί 25 έτη, να την αντικαταστήσει.

ΤένιςΚέιτ Μίντλετονπρίγκιπας ΟυίλιαμWimbledonπριγκίπισσαΚαμίλαπριγκίπισσα ΆνναΒασιλιάς Κάρολος