Lifestyle|11.07.2024 19:00

Kanye West: Ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη μουσική - «Μακάρι» εύχονται οι χρήστες του διαδικτύου

Newsroom

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια πετυχημένης και λαμπρής καριέρας ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) σκέφτεται να αποχωρήσει από τη μουσική βιομηχανία.

Αν και η πορεία του και η επιρροή του στην εξέλιξη της ραπ μουσικής είναι αδιαμφησβήτητες απο το 2000 μέχρι και σήμερα, ο 47χρονος μουσικός θεωρεί οτι δεν έχει πια να δώσει τίποτε άλλο στο χώρο που πιστά υπηρετεί απο τις αρχές του 21ου αιώνα.

Μέσα απο μία συνομιλία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ο Γουεστ φαίνεται να συνομιλεί με τον συνεργάτη του, Rich the Kid, ανακοινώνοντας του ότι σκέφτεται να αποσυρθεί.

«Αποσύρομαι από τη μουσική βιομηχανία. Δεν είμαι σίγουρος τι άλλο μπορώ να κάνω», γράφει ο Γουέστ, με τον συνάδελφό του να απαντά: «Αποσύρεσαι; Γιατί; Πώς; Ο κόσμος χρειάζεται τη μουσική σου και αυτό που έκανες εσύ, ο Ty κι εγώ ήταν μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που έχουν γίνει στη ραπ κουλτούρα το 2024».

Στη συνέχεια, του προτείνει να κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος του άλμπουμ του «Vultures» και να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρει λίγο χρόνο εκτός, προκειμένου να ξεκουραστεί, αντί να παραιτηθεί.

«Δόξα τω Θεώ»

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη συνομιλία πολλοί χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να σχολιάζουν με τους περισσότερους να δείχνουν ανακουφισμένοι με αυτή την απόφαση του ράπερ.

«Επιτέλους», «Δόξα τω Θεώ» σχολίασαν κάποιοι. «Τουλάχιστον δε θα καταστρέφει άλλο τη δισκογραφία του» έγραψε κάποιος άλλος.

Ο Γουέστ έχει κατηγορηθεί πολλάκις στο παρελθόν για τις επιλογές του, ενώ η επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή έχουν απασχολήσει τα παγκόσμια μέσα για αρνητικούς λόγους συνήθως.

μουσικόςράπερΚάνιε Γουέστ