Lifestyle|12.07.2024 11:51

Σάρον Στόουν: Ποζάρει με εσώρουχα και γόβες στα 66 της - «Βασικά δικιά σου»

Newsroom

Συνεχίζει να προκαλεί με τις επιλογές της η Σάρον Στόουν (Sharon Stone).

Η 66χρονη ηθοποιός δε σταματάει να δείχνει το σώμα της σε κάθε ευκαιρία και αυτή τη φορά επέλεξε να ποζάρει καθισμένη σε μία λευκή πουπουλένια πολυθρόνα φορώντας μόνο τα κόκκινα εσώρουχα της, μπλε γόβες και ένα μεγάλο κολιέ με πέρλες.

 

«Βασικά δικιά σου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Στόουν λίγες ημέρες πριν είχε ανεβάσει ακόμη ένα προκλητικό στιγμιότυπο, το οποίο την έδειχνε να ζωγραφίζει γυμνή.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε, φαίνεται να ζωγραφίζει έναν καμβά, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της, φορώντας μόλις ένα εσώρουχο. «Καμιά φορά πηγαίνω απευθείας από την πισίνα για ζωγραφική», έγραψε στην ιστορία της.

«Δεν είχα καθόλου χρήματα»

Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η 66χρονη σταρ μίλησε για το πώς το εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο οδήγησε σε εγκεφαλική αιμορραγία εννέα ημερών και την ανάγκασε να απομακρυνθεί από το Χόλιγουντ, άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται.

«Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι είχα μετενσαρκωθεί στο ίδιο σώμα. Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με επανέφεραν. Αιμορραγούσα στον εγκέφαλό μου για εννέα ημέρες, οπότε ο εγκέφαλός μου ήταν σπρωγμένος στο μπροστινό μέρος του προσώπου μου. Δεν ήταν τοποθετημένος στο κεφάλι μου εκεί που ήταν πριν» θυμήθηκε η Στόουν.

«Και ενώ συνέβαινε αυτό, όλα άλλαξαν. Η αίσθηση της όσφρησης, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για δύο χρόνια. Τα πράγματα τεντώνονταν και έβλεπα χρωματικά μοτίβα. Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι θα πέθαινα», συμπλήρωσε.

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατομμύρια δολάρια λόγω της επιτυχίας μου, αλλά όταν επέστρεψα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, είχαν χαθεί όλα. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου. Ολα ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων», αποκάλυψε. «Δεν είχα καθόλου χρήματα».

«Αποφάσισα να μείνω παρούσα και να το αφήσω πίσω», παραδέχτηκε. «Αποφάσισα να μην κολλήσω στο να είμαι άρρωστη ή σε οποιαδήποτε πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, αυτός δεν σε εγκαταλείπει ποτέ. Αλλά αν κρατάς την πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη έχει το μέγεθος ενός σπόρου, θα επιβιώσεις».

«Έτσι, τώρα ζω για τη χαρά», πρόσθεσε. «Ζω για τον σκοπό μου», είπε κλείνοντας.

Σάρον Στόουνηθοποιός