Lifestyle|12.07.2024 15:28

Μαρινέλλα: Σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της

Newsroom

Μία σπάνια φωτογραφία της Μαρινέλλας με τον πατέρα της από τη δεκαετία του '60 έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η σελίδα «Elena's Diary Blog» που διαχειρίζεται από την Ελενα Λυμπέρη, δημοσίευσε στον Instagram αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο με την καταξιωμένη τραγουδίστρια να ποζάρει σε μικρή ηλικία δίπλα στον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου δε με εμπόδισε ποτέ να ακολουθήσω τις επιθυμίες μου»

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο της Μαρινέλλας και το βιβλίο «Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια», που έγραψε για εκείνη ο Γιάννης Ξανθούλης.

 

Η λεζάντα της ανάρτησης έγραφε: «Πατέρας και κόρη: Η Μαρινέλλα στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 με τον πατέρα της Γιώργο Παπαδόπουλο σε μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο της πολυαγαπημένης τραγουδίστριας και το βιβλίο που έγραψε για εκείνη ο Γιάννης Ξανθούλης με τίτλο «Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια"», (εκδόσεις Διόπτρα).

«Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτό πνεύμα και δεν με εμπόδισε ποτέ να ακολουθήσω τις επιθυμίες μου» αφηγήθηκε πρόσφατα η Μαρινέλλα στην LIFO. «Ηξερε ότι είχα καλλιτεχνική φλέβα και ότι ήμουν γεννημένη για να ασχοληθώ είτε με το θέατρο είτε με το τραγούδι. Δεν θα ξεχάσω όταν, σε μικρή ηλικία, με ανέβαζε πάνω στο τραπέζι για να του τραγουδήσω. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτός ήταν ο πρώτος μου θαυμαστής».

Έλενα ΛυμπέρηΜαρινέλλατραγουδίστρια