Lifestyle|12.07.2024 13:28

Kim Kardashian: Φωτογραφίες από κρουαζιέρα στην Ελλάδα με τη θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος

Newsroom

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανε πριν από μερικές ημέρες στην Ελλάδα.

Η 43χρονη επιχειρηματίας και influencer βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στα ελληνικά ύδατα κάνοντας μία μίνι κρουαζιέρα με τη θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος.

Οι φωτογραφίες με το ελληνικό ηλιοβασίλεμα

Η Κιμ, μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ, και τη μητέρα τους, Κρις Τζένερ, βρέθηκαν στις Σπέτσες με το σούπερ γιοτ του Μπέζος «Koru» για να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι. Μαζί τους ήταν και ο σύντροφος της Κένταλ, Bad Bunny, η Κέιτ Χάντσον κ.ά.

Ο μεγιστάνας της Amazon και η αρραβωνιαστικιά του φιλοξένησαν τις τρεις κυρίες στην πολυτελή θαλαμηγό τους πριν κάνουν τζετ σκι αλλά και κρουαζιέρα στα νερά του Αιγαίου.

 

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κιμ ποζάρει πάνω στο σούπερ γιοτ φορώντας ένα μαύρο κάπρι κολάν και μια γκρι αποκαλυπτική, εξώπλατη μπλούζα, ενώ έχει βγάλει τα μαύρα, ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

Ποζάρει με φόντο τα ελληνικά νησιά και το ηλιοβασίλεμα, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Σαλπάροντας στο ηλιοβασίλεμα». Αυτή τη στιγμή, η επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος βρίσκεται στην Ινδία για τον γάμο της χρονιάς, του πλουσιότερου άνδρα της χώρας.

Κέιτ ΧάντσονΚιμ ΚαρντάσιανθαλαμηγόςΤζεφ ΜπέζοςεπιχειρηματίαςκρουαζιέραΚένταλ ΤζένερΚρις Τζένερ