Lifestyle|13.07.2024 10:20

Adele: Εγκαταλείπει την Αμερική και επιστρέφει στη Βρετανία

Newsroom

Επιστροφή στις ρίζες της σκέφτεται να κάνει η Αντέλ (Adele).

H 36χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως σχεδιάζει μετά την ολοκλήρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας να επιστρέψει μόνιμα στη γενέτειρα της τη Βρετανία.

Η βρετανή καλλιτέχνης και ο σύζυγός της, Ριτς Πολ, αγόρασαν πριν δύο χρόνια την έπαυλη αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων του Σιλβέστερ Σταλόνε στο Μπέβερλι Χιλς. Και παρότι έχουν γκρεμίσει ένα μεγάλο κομμάτι της και έχουν αρχίσει την ανοικοδόμηση της φαίνεται πως τα σχέδια άλλαξαν και το έργο δε θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Εχει επιστρέψει ήδη στο Λονδίνο

Η Αντέλ μετακόμισε στην Αμερική πριν 8 χρόνια, όμως η ίδια φαίνεται πια να θέλει να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησαν όλα, εγκαταλείποντας το «αμερικάνικο όνειρο».

Η βοηθός της σταρ, Rose Moon, μετακόμισε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από μερικές εβδομάδες και αυτήν τη στιγμή οργανώνει και την επιστροφή της τραγουδίστριας, όπως ανέφερε η Sun σε δημοσίευμα της.

Σχετικά με τη μετακόμιση της σταρ πίσω στο Λονδίνο, μια πηγή δήλωσε: «Είναι όλα μέρος μιας ευρύτερης επιστροφής στην πατρίδα και μόλις τελειώσουν οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, είπε ότι θα επιστρέψει. Η Rose έχει ήδη μετακομίσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Αντέλ θα την ακολουθήσει. Ακριβώς όπως λένε και οι Αγγλοι για το ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι η Αντέλ επιστρέφει στην πατρίδα της», δήλωσε.

Η πηγή είπε ότι η 36χρονη καλλιτέχνης είναι η «απόλυτη Βρετανίδα», γεγονός που ενέπνευσε την επιθυμία της να επιστρέψει στις ρίζες της.

Η 16 φορές νικήτρια βραβείου Grammy αυτή τη στιγμή κάνει ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της για να επαναφορτίσει τις μπαταρίες της πριν επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει το σόου «Vegas Weekends With Adele» τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Από τα σχέδια για την απόκτηση ενός παιδιού, μέχρι τις συζητήσεις για συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υποστήριξή της στην Αγγλία στο Euro αυτή την εβδομάδα, πολλά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι η τραγουδίστρια σχεδιάζει μια επιστροφή στις ρίζες της.

Λας ΒέγκαςΑμερικήΣιλβέστερ ΣταλόνεΑντέλτραγουδίστριαΒρετανία