Lifestyle|13.07.2024 13:17

Πριγκίπισσα Αννα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα στο κεφάλι

Newsroom

Η πριγκίπισσα Αννα, επέστρεψε στα καθήκοντά της σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο λόγω διάσεισης, αφού την χτύπησε στο κεφάλι ένα άλογο.

Η 73χρονη κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, έμεινε πέντε νύχτες στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της, στις 23 Ιουνίου. Αναγκάστηκε έτσι να αναβάλει τις υποχρεώσεις της, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα ταξίδι στον Καναδά αλλά και ένα δείπνο με τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας.

Παραβρέθηκε σε ιππικό αγώνα

Εχθές ωστόσο, η πριγκίπισσα, που συχνά χαρακτηρίζεται «το σκληρότερα εργαζόμενο μέλος» της βασιλικής οικογένειας, επέστρεψε στο καθήκοντά της και παρακολούθησε έναν ιππικό αγώνα για άτομα με αναπηρία, στο Γκλόστερ, στη δυτική Αγγλία.

Η πριγκίπισσα, που αγαπάει τα άλογα και συμμετείχε ως αμαζόνα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Riding for the Disabled Association», η οποία οργανώνει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, από το 1986.

Η Άννα τραυματίστηκε στο κεφάλι πριν ένα μήνα περίπου, ενώ περπατούσε στο κτήμα του Γκάτκομπ Παρκ, όπου βρίσκεται το σπίτι της. Φαίνεται πως η διάσειση προκλήθηκε από χτύπημα αλόγου, με τα πόδια ή με το κεφάλι, ωστόσο αυτό που ανησύχησε περισσότερο το παλάτι ήταν ότι η ίδια δε θυμόταν καθόλου το συγκεκριμένο χτύπημα.

πριγκίπισσα ΆνναΒασίλισσα Ελισάβετ