Lifestyle | 13.07.2024 13:45

Πρόωρη «σύνταξη» για την Kylie Minogue; Ποιοι οι λόγοι της πιθανής αποχώρησης από τη μουσική βιομηχανία

Newsroom

Ερωτήματα έχουν αφήσει οι τελευταίες δηλώσεις της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue).

Η 56χρονη αυστραλή τραγουδίστρια γέμισε με απογοήτευση τους εκατομμύρια θαυμαστές της, καθώς υπαινίχθηκε ότι σκέφτεται να αποσυρθεί από τη μουσική σκηνή. Σύμφωνα με τη Mirror,  θα μπορούσε να αφήσει τη μουσική μετά τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, αφού της προσφέρθηκε μια ισόβια συμφωνία για συναυλίες.

«Μου έχουν προσφέρει μια ισόβια παραμονή»

Την περασμένη Πέμπτη κυκλοφόρησε το νέο της single «My Oh My» και άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και να βγει σε περιοδεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, επιβεβαίωσε ότι το Λας Βέγκας θα μπορούσε να είναι το μέρος όπου θα τελειώσει την καριέρα της, καθώς αστέρες, όπως ο Ελβις Πρίσλεϊ, έχουν επιλέξει να τερματίσουν την καριέρα τους με παρόμοιο τρόπο.

«Μου έχουν προσφέρει μια ισόβια παραμονή”, δήλωσε η Μινόγκ, για το Voltaire, μέρος του θέρετρου «The Venetian», όπου έπαιξε από τον Νοέμβριο του 2023 έως τον περασμένο Μάιο.

«Για να δούμε, μπορεί να κάνω το κλασικό και να καταλήξω εκεί, ήταν υπέροχο, οι παραστάσεις γίνονταν όλο και πιο τρελές. Ηταν αυτό που ήλπιζα ότι θα ήταν. Ηταν μια διασταύρωση μεταξύ ενός κλαμπ καμπαρέ της δεκαετίας του ’70 και του «Studio 54». Οι άνθρωποι γίνονταν αρκετά άγριοι», συμπλήρωσε η σταρ για την πιθανότητα απόσυρσης.

 

Φέτος έκανε δυναμικό comeback, καθώς ανακηρύχθηκε «Global Icon» στα BRIT Awards, κέρδισε ένα Grammy για την «Καλύτερη pop dance ηχογράφηση» για το single «Padam Padam», ενώ παρευρέθη στο αποκλειστικό Met Gala, ολοκλήρωσε το πρώτο της «Las Vegas Residency» και εμφανίστηκε στο «WeHo Pride», ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Midnight Ride», μια συνεργασία με τον Orville Peck και τον Diplo.

τραγουδίστριαΛας ΒέγκαςΚάιλι Μινόγκ