Lifestyle|13.07.2024 14:53

Παντρεύτηκε ο Eddie Murphy - Ήταν αρραβωνιασμένος έξι χρόνια με την Paige Butcher

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλεόυν ο Εντι Μέρφι (Eddie Muprhy) και η Πέιτζ Μπάτσερ (Paige Butcher).

Ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, έπειτα από έξι χρόνια αρραβώνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές εικόνες του People, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, σε μια ιδιωτική τελετή στην Ανγκουίλα την Τρίτη 9 Ιουλίου.

Παρόντες στο μυστήριο ήταν μόνο συγγενείς και στενοί τους φίλοι, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε δημοσιότητα σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του.

Η νύφη ήταν υπέρλαμπρη, καθώς επέλεξε ένα εντυπωσιακό ολόλευκο νυφικό από τον οίκο Mira Zwillinger. Aπό την άλλη, ο Μέρφι ντύθηκε κι εκείνος στα λευκά, επιλέγοντας ένα total white κοστούμι.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μέρφι, που ήταν προηγουμένως, παντρεμένος με τη Νικόλ Μίτσελ Μέρφι.

Η γνωριμία και ο αρραβώνας

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2012, ενώ έκανε το πρώτο του παιδί, την Ίζι το 2016. Δύο χρόνια αργότερα, το 2018 και συγκεκριμένα, δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους, γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί τους, ο Μαξ.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχει συνολικά δέκα παιδιά. Εκτός από τα δύο που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του, είναι επίσης γονιός των Έρικ, Κρίστιαν, Μάιλς Μίτσελ, Μπρία, Σαΐν Όντρα, Μπέλα Ζάρα, Ζόλα Άιβι και Άντζελ Άιρις.

ΧόλιγουντηθοποιόςΈντι Μέρφι