Lifestyle|14.07.2024 12:24

Drew Barrymore: Μίλησε για το θέμα της με τον αλκοολισμό - «Ημουν το πιο ανασφαλές άτομο»

Newsroom

Για τα θέματα ανασφάλειας του παρελθόντος αλλά και το μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού που είχε στο παρελθόν μίλησε η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore).

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η αγαπημένη σταρ για όλα εκείνα που την έχουν κάνει να αποκοπεί απο τις κοινωνικές καταστάσεις.

Το μεγάλο πρόβλημα του αλκοολισμού

Η 49χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στην «Sunday Telegraph» και δήλωσε αρχικά: «Ήμουν το πιο ανασφαλές άτομο που γνώρισα ποτέ, για αυτό προτιμούσα να είμαι συνεχώς έξω και να πίνω, για να ξεφύγω από τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι εφόσον κανείς δε μπορεί να ελέγξει τους ανθρώπους έξω, πρέπει η ίδια να το αντιμετωπίσει με τον εαυτό της.

«Δεν ξέρω, όταν θα γίνω 50, θα χτίσω ένα σπίτι, μέσα στο οποίο θα είναι ευχάριστο να ζεις, αφού ο έξω κόσμος δεν είναι στον δικό μου έλεγχο. Θέλω να μπορώ να γυρίσω σε αυτό και να βρίσκω λίγη ησυχία», τόνισε. Συμπλήρωσε επιπλέον, τη δυσκολία της να κάνει αυτοκριτική, ενώ ανέφερε πως πιστεύει ότι το κάθε άτομο κρίνει αρνητικά τον εαυτό του.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο People, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρά της ήταν η επιθυμία της να σπάσει τον κύκλο της κατάχρησης αλκοόλ στην οικογένειά της. «Νομίζω ότι για μένα, το να σταματήσω να πίνω είναι ένα από τα πιο τιμητικά πράγματα που μπορώ να κάνω για το όνομα Μπάριμορ, επειδή όλοι μας υπήρξαμε τόσο ηδονιστές», εξήγησε η ηθοποιός.

Η οικογένεια της έχει βαρύ ιστορικό αλκοολισμού καθώς, ο παππούς της, Τζον Μπάριμορ, διάσημος θεατρικός ηθοποιός στις δεκαετίες του '20 και του '30, πέθανε από αλκοολισμό. Η θεία της, Νταϊάνα εξομολογήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ στη βιογραφία της «Too Much, Too Soon», ενώ ο πατέρας της Τζον Ντρου Μπάριμορ είχε ιστορικό αλκοολισμού.

Από την πλευρά της, η Μπάριμορ άρχισε να πίνει μόλις από τα εννέα της χρόνια, ενώ ταυτόχρονα κάπνιζε μαριχουάνα και έκανε χρήση κοκαΐνης από την ηλικία των δώδεκα ετών και βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από τα 13 της, προτού της χορηγηθεί νόμιμη χειραφέτηση από τους γονείς της στα 14.

«Μη με θεωρείτε ως τον πυλώνα της υγείας και της ευεξίας και ότι τα έχω όλα καλά». Είναι σαν, ξέρετε κάτι; Αυτό δεν λειτούργησε για την οικογένειά μας και θα το σταματήσω. Θα είμαι εγώ αυτή που θα σπάσει τον κρίκο αυτής της αλυσίδας και ίσως τα παιδιά μου και τα παιδιά τους να είναι καλύτερα γι' αυτό», τόνισε η ηθοποιός.

Ενώ είπε κλείνοντας: «Πρέπει να καταπολεμήσουμε τις γενετικές τρέλες που μας φέρνουν οι οικογένειές μας». Η Μπάριμορ είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε αρχίσει να πίνει ξανά και περισσότερο μετά το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Γουίλ Κόπελμαν, το 2016.

παρουσιάστριααλκοολισμόςΝτρου Μπάριμορηθοποιός