Lifestyle|14.07.2024 19:45

Shannen Doherty: Συγκινούν οι συμπρωταγωνιστές της από το «Beverly Hills, 90210» - «Ο Luke Perry είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες»

Newsroom

Οι συμπρωταγωνιστές της Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) από τη θρυλική σειρά «Beverly Hills, 90210» θυμούνται την αγαπημένη ηθοποιό με συγκινητικά αφιερώματα, τιμώντας την μετά τον θάνατό της. 

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Jason Priestley), 54 ετών, έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλεια της φίλης και συμπρωταγωνίστριάς του, Shannen. «Σοκαρισμένος και λυπημένος που έμαθα για τον θάνατο της φίλης μου Shannen» έγραψε κάτω από μια φωτογραφία των χαρακτήρων τους, Μπράντον και Μπρέντα Γουόλς, από την αποφοίτηση του λυκείου τους. «Ηταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές».

 

Η Γκαμπριέλ Καρτέρις (Gabrielle Carteris), 63 ετών, που υποδύθηκε την Αντρέα Ζούκερμαν, έγραψε στην ανάρτησή της: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρή. Αναπάσου εν ειρήνη, Σάνεν. Ξέρω ότι ο Λουκ είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

 

Η Καρτέρις αναφέρθηκε στον πρώην συμπρωταγωνιστή τους, Λούκ Πέρι, που έφυγε από τη ζωή το 2019, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η Ντόχερτι και ο Πέρι παρέμειναν κοντά μετά τη συνεργασία τους στη σειρά.

Όταν το καστ επανενώθηκε το 2016 για ένα πάνελ στο RewindCon στο Σικάγο, ο Πέρι είχε δηλώσει: «Κανείς μας δεν είναι εδώ πάνω σήμερα χωρίς τη Σάνεν». «Η πραγματικότητα είναι ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας του προγράμματος» είπε στους παρευρισκόμενους. «Μου δίδαξε πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που ήταν εκεί για μένα ως συνεργάτης στη σκηνή. Οποιοδήποτε θέμα και αν ανέκυπτε, το μόνο που μπορούσα πάντα να πω ήταν ότι όταν ήταν αφοσιωμένη στη δουλειά της, δεν υπήρχαν προβλήματα. Ήταν σπουδαία σε αυτό που έκανε».

Ο Μαρκ Εσπινόζα (Mark Espinoza), 64 ετών, που υποδύθηκε τον σύζυγο της Αντρέα, Τζέσι Βάσκεζ, έγραψε: «Άλλη μια μέρα, άλλη μια μεγάλη απώλεια. Πολύ νέα για να αφήσει αυτόν τον κόσμο. Η Σάνεν έπαιζε μια μάγισσα στο "Charmed", αλλά στην πραγματικότητα ήταν πολεμίστρια και πάλευε σαν μαχήτρια για να ζήσει. Θα είναι πάντα #brendawalsh για μένα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν σε αυτό το ταξίδι. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητή Shannen... οι ουρανοί τη νύχτα είναι πιο φωτεινοί για την παρουσία σου ανάμεσα στα αστέρια. #90210».

Η Κάρολ Πότερ (Carol Potter), 76 ετών, που υποδυόταν τη μητέρα της Ντόχερτι στην οθόνη, Σίντι, πρόσθεσε: «Σοκαρισμένη και θλιμμένη από την είδηση του θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι. Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ' όλη τη διάρκεια, έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη». 

καρκίνοςΣάνεν ΝτόχερτιηθοποιόςinstagramBeverly Hills 90210