Lifestyle|15.07.2024 11:29

Μπλεξίματα για τον Wiz Khalifa: Συνελήφθη για παράνομη χρήση ναρκωτικών στη Ρουμανία

Newsroom

Κακά μαντάτα για τον Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa), ο οποίος συνελήφθη για παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 36χρονος ράπερ έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς κατηγορείται από τη ρουμάνικη αστυνομία για παράνομη χρήση ναρκωτικών, καθώς βρέθηκε να κάνει χρήση μαριχουάνας κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ της Ρουμανίας, «Beach Please!», το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου.

Οι ρουμάνικες αρχές σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν ανέφεραν ότι: «Οι εισαγγελείς της Διεύθυνσης Έρευνας του Οργανωμένου Εγκλήματος και της τρομοκρατίας - Εδαφική Υπηρεσία Constan?a διέταξαν την έναρξη ποινικής διαδικασίας κατά κατηγορούμενου (πολίτη των ΗΠΑ), που ερευνάται για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών».

Ενώ πρόσθεσαν: «Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ στο θέρετρο Costinesti, στην επαρχία Constanta, (ο Καλίφα) κατείχε πάνω από 18 γραμμάρια κάνναβης και κατανάλωσε (επί σκηνής) μια άλλη ποσότητα κάνναβης υπό τη μορφή βιοτεχνικού τσιγάρου».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Barron's», ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης αλλά και άλλα άτομα συνελήφθησαν για ανάκριση νωρίς το πρωί της Κυριακής. Αν και ο ίδιος αντιμετώπισε κατηγορίες, αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

Ωστόσο, ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έγινε γρήγορα viral δείχνει τον 36χρονο ράπερ να απομακρύνεται από τον χώρο του φεστιβάλ περιτριγυρισμένος από μια ομάδα Ρουμάνων αστυνομικών.

Η κατοχή μαριχουάνας στη Ρουμανία μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως και 10 χρόνων.

Μετά το περιστατικό, ο Καλίφα κατέφυγε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, θέλοντας να δώσει την δική του πλευρά.

«Η χθεσινή βραδιά ήταν καταπληκτική. Δεν ήθελα να δείξω καμία ασέβεια προς τη χώρα της Ρουμανίας με το να καπνίζω στη σκηνή. Με σεβάστηκαν πολύ και με άφησαν να φύγω. Θα είμαι πίσω σύντομα. Αλλά χωρίς τσιγαριλίκι την επόμενη φορά», σχολίασε ο ράπερ.

Ρουμανίαναρκωτικάμαριχουάναράπερ