Lifestyle|15.07.2024 16:25

Δύσκολες ώρες για τη Φωτεινή Δάρρα: Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια

Newsroom

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα έπειτα από ένα πρόβλημα που είχε με την υγεία της.

Η 49χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς αντιμετώπιζε έντονο βήχα και έπρεπε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η μακροσκελής ανάρτηση της

Με μία αναλυτική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φωτεινή Δάρρα έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος ενώ μίλησε και για τις καταστάσεις που επικρατούσαν μέσα στο νοσοκομείο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δείξατε. Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη. Ένας βήχας που με ταλαιπωρεί εδώ και μέρες με έφερε σε σημείο που δεν μπορούσα να ανασάνω. Αμέσως ξεκινήσαμε για το εφημερεύον νοσοκομείο Γεννηματά. Οσο πλησίαζα στα επείγοντα ήταν σαν να έβλεπα σκηνές πολέμου. Ανθρωποι άρρωστοι, τραυματισμένοι, πονεμένοι. Άλλοι μόνοι κι άλλοι με κάποιον δικό τους. Ένας τραυματίας με δυο άντρες δίπλα του που δεν φορούσαν πολιτικά… Οι τραυματιοφορείς έφερναν διαρκώς κόσμο. Η ζέστη αφόρητη!»

 

Στη συνέχεια έγραψε: «Έδειχναν όλοι κουρασμένοι. Τραυματιοφορείς, γιατροί, προσωπικό. Ένας παππούς έψαχνε να βρει τα ρούχα της αγαπημένης του που μόλις την είχαν πάρει στο θάλαμο. Μια γυναίκα κρατούσε τα παπούτσια της μητέρας της που την μετέφεραν στο φορείο δυο νοσηλεύτριες κατάκοπες. Μιλούσαν μεταξύ τους και ήταν σε απόγνωση: Δεν έχουμε αλλά κρεβάτια έλεγαν. Εμένα με ανέλαβε μια γιατρός που ήταν η μοναδική στο τμήμα της με μια βοηθό και κανά δύο νοσηλεύτριες. Τα περιστατικά πλήθαιναν ενώ η ώρα περνούσε. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν».

Επειτα μίλησε για την ταλαιπωρία που πέρασε: «Κάθε τόσο μου ζητούσαν συγνώμη. Παρόλο που ένιωθα δυσφορία, έκανα υπομονή. Υπάρχουν πιο επείγοντα από τα επείγοντα, σκεφτόμουν. Μου είπαν ότι δεν έχουν κρεβάτι, πέρασα 9 ώρες σε μια καρέκλα κάνοντας εξετάσεις με απόσταση ωρών μεταξύ τους. Όλοι όμως ήταν ευγενικοί. Τους έλεγα ευχαριστώ και χαμογελούσαν σαν να τους έδινα τον κόσμο. Ρωτούσα μόνο αν θα τραγουδήσω την Κυριακή στο Λυκαβηττό»

Επιπρόσθετα σημείωσε το πόσο δύσκολο είναι το έργο των γιατρών: «Χθες στο Γεννηματά κατάλαβα πως τούτη η χώρα επιβιώνει χάρη στην ακεραιότητα και την αυτοθυσία λίγων ανθρώπων που αγνοούν το "δε γίνεται" και κάνουν πράξη την αλληλεγγύη. Κι όπως μου είπε ένας εργαζόμενος: δεν είναι για τα 800€ (προφανώς), είναι γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει».

Τέλος, η αηδός μίλησε για την επικείμενη θεραπεία της: «ΥΓ: Σήμερα τα νεότερα από πνευμονολόγο. Προς το παρόν είμαι σε αγωγή με αντιβίωση, αντισταμινικά, σιρόπι και εισπνεόμενα με νεφελοποιητή (!) που-όπως και να το κάνεις- έχει όνομα μυστηριώδες για ιατρικό μηχάνημα. ΥΓ2; Κλείνω με Τριπολίτη από τον δίσκο μας με τον Μίκη Θεοδωράκη: Έβγαλα εισιτήριο στο γήπεδο και στο νοσοκομείο, έβγαλα εισιτήριο στο κρατητήριο σαν επιβάτης στη χώρα αυτή που τρώει τα παιδιά της».

Φωτεινή ΔάρραΝοσοκομείο Γεννηματάςτραγουδίστρια