Lifestyle|16.07.2024 09:48

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα πρωταγωνιστής του Σασμού: Τι συνέβη

Newsroom

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο ηθοποιός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης. Ο «Βασίλης Σταματάκης» του Σασμού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Το σοκαριστικό συμβάν

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NeaKriti ο πρωταγωνιστής της πολύ πετυχημένης σειράς του Alpha λίγες ημέρες πριν, ενώ οδηγούσε, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει μια ανάσα, ωστόσο έπαθε έμφραγμα και πέρασε δύσκολες στιγμές.

Ωστόσο για καλή του τύχη, ένας περαστικός που τον αναγνώρισε, κάλεσε τις Αρχές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί τον κράτησαν στην ζωή, με τον αγαπημένο ηθοποιό πλέον να αναρρώνει, βγαίνοντας νικητής μετά από μια μεγάλη μάχη.

 

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης γεννήθηκε το 1974 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι 50 ετών. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και στη Βοστώνη. Μιλάει τρεις γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Έχει εργαστεί στον Όμιλο Καράτζη με την ιδιότητα του υπευθύνου για τις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ισπανίας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής. Μετράει πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα κι εξωτερικό μεταξύ των οποίων στα Φεστιβάλ Δελφών, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Τορόντο και Σύδνεϋ. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίτα Καράτζη και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αλεξία.

 

Σασμόςέμφραγμανοσοκομείοηθοποιός