Lifestyle|16.07.2024 11:00

Matt Damon: Θύμα φάρσας στη Μύκονο - Εκκενώθηκαν μαγαζιά λόγω προειδοποιήσης για βόμβα

Newsroom

Τις διακοπές του στο νησί των ανέμων απολαμβάνει ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) μαζί με τη σύζυγό του Luciana Barroso. Ο 53χρονος σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο με τα βλέματα όλων να βρίσκονται πάνω του. Ωστόσο, ο ηθοποιός ήταν παρών σε ένα άσχημο περιστατικό λίγες ημέρες πριν.

Η εκκένωση και το κομφούζιο

Ο Ντειμον βρέθηκε στο επίκεντρο φάρσας το Σάββατο το βράδυ, όταν αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου εκκενώθηκαν έπειτα από μηνύματα για τοποθέτηση βόμβας

Συγκεκριμένα, η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου ανέλαβε άμεσα δράση ύστερα από ανώνυμο ηλεκτρονικό μήνυμα στις 11:00 το βράδυ, το οποίο ισχυριζόταν ψευδώς ότι είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε τέσσερα beach bar σε όλο το νησί.

Περίπου 4.000 άτομα διασκέδαζαν εκείνη τη στιγμή στα μαγαζιά με αποτέλεσμα να πρέπει οι υπεύθυνοι να χαμηλώσουν τη μουσική και να οδηγούν τους θαμώνες προς την έξοδο. Ο Ντέιμον, ο οποίος πέρασε την τελευταία εβδομάδα στη Μύκονο με την οικογένειά του, ήταν μεταξύ εκείνων που βρίσκονταν στον έναν από τους χώρους, που εκκενώθηκαν αμέσως.

Σε φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το σημείο, ο ηθοποιός εμφανίστηκε ήρεμος και προσιτός καθώς ακολούθησε τις οδηγίες μαζί με τους υπόλοιπους και βγήκε έξω.

Στην περιοχή Παράγκα, όπου βρίσκονταν δύο από τα τέσσερα μαγαζιά που δέχθηκαν το τηλεφώνημα, έως και 4.000 τουρίστες έλληνες και ξένοι διασκέδαζαν όταν έγιναν οι εκκενώσεις. Οι πελάτες αποχωρούσαν με οχήματα από το σημείο με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε τουλάχιστον τους μισούς δρόμους του νησιού. 

νησί των ανέμωνηθοποιόςΜατ ΝτέιμονΜύκονος