Lifestyle|16.07.2024 12:21

Ξανά μαζί Camilla Cabello και Shawn Mendez; - Η κοινή εμφάνιση που πυροδότησε φήμες

Newsroom

Επανασύνδεση - βόμβα μετά απο καιρό φαίνεται στη διεθνή showbiz. Η Καμίλα Καμπέγιο (Camilla Cabello) και ο Σον Μέντες (Shawn Mendes) είχαν μία κοινή εμφάνιση αρκετούς μήνες μετά το χωρισμό τους με τις φήμες να φουντώνουν.

Το πρώην ζεύγος εμφανίστηκε να κάθεται δίπλα δίπλα στον αγώνα της Αργεντινής με την Κολομβία για τον τελικό του Copa America που διεξήχθη στο Hard Rock Stadium στο Μαιάμι.

Η φωτογραφία που τους πρόδωσε

Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν τους δύο τραγουδιστές να συνομιλούν στις κερκίδες, χαμογελώντας συνεχώς. Οι δυο τους φάνηκαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου με τους θαυμαστές να ελπίζουν σε μία επανασύνδεση.

Δεν είναι γνωστό αν το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, καθώς κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση. Ωστόσο, φαίνεται πως οι θαυμαστές τους είναι σχεδόν σίγουροι, αφού έχουν δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2019 έως το 2021. Στη συνέχεια, τα ξαναβρήκαν τον Απρίλιο του 2023, στο μουσικό φεστιβάλ «Coachella», όμως το ειδύλλιό τους κράτησε για δύο μήνες, μέχρι τον Ιούλιο.

Πολλοί τους παρομοιάζουν με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη Σελένα Γκόμεζ, των οποίων η σχέση είχε περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, με το ζευγάρι να χωρίζει και να τα βρίσκει ξανά μετά από λίγο καιρό.

Copa AmericaΣον ΜέντεςΚαμίλα Καμπέγιο