Lifestyle|16.07.2024 20:11

Ξεσπά η Μαριάντα Πιερίδη για την κακοποίηση των ζώων: «Είναι απαράδεκτο»

Newsroom

Μεσά από την εκπομπή «Summer's Cool» η Μαριάντα Πιερίδη έστειλε το δικό της μήνυμα για την κακοποιήση των ζώων στα ελληνικά νησιά και γενικότερα στη χώρα μας.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ξέσπασε με αφορμή την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τα γαϊδούρια που εκμεταλλεύονται στη χώρα μας. «Αφήστε ήσυχα τα γαϊδουράκια κάποιοι τα οποία χρησιμοποιείτε με αυτές τις θερμοκρασίες και κάτω από άθλιες συνθήκες ως μέσα μεταφοράς σε αρκετά νησιά. Εικόνες κατάρρευσης κυκλοφορούν παντού. Κρίμα. Δηλαδή αν δεν καβαλήσεις γαϊδούρι δεν θα έχει ενδιαφέρον η φωτογραφία σου στο instagram; Περπάτα. Χτίζεις κορμάρα. Άντε να δούμε», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Η ευαισθητοποίηση της Μαριάντας Πιερίδη

Από τη μεριά της η Μαριάντα Πιερίδη με αφορμή το σχολιασμό αυτής της ιστορίας δήλωσε: «Ξέρετε και από προηγούμενες φορές ότι με ενοχλεί πάρα πολύ, ό,τι έχει να κάνει με ζώα με κάνει θεριό ανήμερο. Δεν υπάρχει μέτρο. Όσο συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τα ζωάκια ως αντικείμενα εννοείται και θα σας κυνηγήσουμε, και θα σας βγάλουμε ποια νησιά είναι. Έχετε τον νου σας».

«Είναι απαράδεκτο. Κάθε καλοκαίρι έχουμε απίστευτους θανάτους που έχουν να κάνουν με αυτά τα αξιολάτρευτα τετράποδα και όχι μόνο. Οπότε εγώ έχω να πω, το νου σας!» τόνισε με θυμό η παρουσιάστρια.

Μαριάντα Πιερίδητραγουδίστριακακοποίηση ζώωνΡούλα Κορομηλάπαρουσιάστρια