Lifestyle|17.07.2024 10:31

Adele: «Δεν έχω κανένα σχέδιο για νέα μουσική, θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα»

Newsroom

Ασχημα μαντάτα για τους θαυμαστές της Αντέλ (Adele), καθώς σύμφωνα με την ίδια σκέφτεται να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία, καθώς όπως η ίδια δήλωσε θέλει να κάνει άλλα πράγματα, με το διάστημα που θα απουσιάσει να παραμένει άγνωστο. 

Όπως είπε η πετυχημένη σταρ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο γερμανικό ZDF, δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει νέα μουσική σύντομα. «Δεν έχω κανένα σχέδιο για νέα μουσική. Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως θα ήθελε να καταπιαστεί με άλλα δημιουργικά πράγματα αυτό το διάστημα, εκτός της μουσικής. «Θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο» δήλωσε.

Η επιστροφή στην Αγγλία 

Μέσα σε αυτές τις ανακοινώσεις προστίθεται και η επιστροφή της στη γενέτειρά της, Αγγλία, μετά το πέρας των συναυλιών που έχει προγραμματίσει στο Λας Βέγκας το επόμενο διάστημα.

Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο 42χρονος σύζυγός της, Ριτς Πολ,αγόρασαν μια έπαυλη στο Μπέρβερλι Χιλςπου ανήκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από δύο χρόνια, αλλά έχουν γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος και την ανοικοδομούν.

Η Αντέλ μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2016. Αλλά οκτώ χρόνια αργότερα και χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ανακαίνιση της έπαυλής της θα ολοκληρωθεί σύντομα, φαίνεται ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια θέλει να κάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της.

Λας ΒέγκαςτραγουδίστριαΑντέλ