Lifestyle|17.07.2024 17:06

Ατυχος ο Drake - Πλημμύρισε η έπαυλη του στο Τορόντο λόγω της κακοκαιρίας

Newsroom

Η έπαυλη του Ντρέικ (Drake) επηρεάστηκε από τις έντονη κακοκαιρία στο Τορόντο. Μέσα από μία ιστορία που μοιράστηκε την Τρίτη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Καναδός ράπερ βιντεοσκόπησε έναν άνδρα να σπρώχνει κάποιες γυάλινες διπλές πόρτες, καθώς το νερό έτρεχε από κάτι που φαινόταν να είναι ντουλάπα, μέσα σε ένα μπάνιο. 

Ο Ντρέικ έδειξε πλάνα από το δωμάτιο, όπου φαινόταν να περπατά με μια σκούπα με το νερό να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο περίπου και να προσπαθεί να σπρώξει τα νερά έξω από το δωμάτιο. Παρά τις προσπάθειές των δύο αντρών, φαίνεται νερό να μπαίνει συνεχώς στο δωμάτιο και με έντονη δύναμη.

Παρ' όλα αυτά, ο ράπερ αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, καθώς έγραψε στη λεζάντα του κλιπ: «Ελπίζω να είναι Espresso Martini», αναφερόμενος στο καφέ νερό που είχε κατακλύσει το διαμέρισμα του. Ο ράπερ δεν έχει δώσει ακόμα καμία άλλη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του σπιτιού του.

Η έπαυλη των 4,6 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, η οποία φέρει το παρατσούκλι «The Embassy», σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη και τον Καναδό αρχιτέκτονα και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, Ferris Rafauli. Διαθέτει μια μεγάλη αίθουσα με οροφή 12 μέτρων, δάπεδα από ξύλο, μια είσοδο από ασβεστόλιθο και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ NBA κανονικού μεγέθους.

«Επειδή το έχτιζα στη γενέτειρά μου, ήθελα η δομή να μπορεί να αντέξει για 100 χρόνια. Ήθελα να είναι μνημειακής κλίμακας και αίσθησης», δήλωσε ο Drake στο Architectural Digest το 2020. Η καταιγίδα άφησε περισσότερους από 167.000 ανθρώπους χωρίς ρεύμα, χωρίς να έχει εκτιμηθεί πότε θα αποκατασταθεί.

ΝτρέικΤορόντοράπερ