Lifestyle|18.07.2024 11:10

Βασίλισσα Καμίλα: Γιορτάζει τα 77α γενέθλια της - Οι ευχές από τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ και την Κέιτ

Newsroom

Γιορτινές μέρες στο βασιλικό παλάτι, καθώς η αυτού μεγαλιότητα της, Βασίλα Καμίλα του Ηνωμένου Βασιλείου γιορτάζει τα 77α γενέθλια της. Αγαπημένα της πρόσωπα θέλησαν να της ευχηθούν για αυτή την ιδιαίτερη μέρα της.

Τις ευχές τους για τα γενέθλια της βασίλισσα έστειλαν απο μεριάς τους ο σύζυγός της, Βασιλιάς Κάρολος, ο δούκας και η δούκισσα της Ουαλίας αλλά και ολόκληρα τα βασιλικά ανάκτορα.

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας

Ο Βασιλιάς Κάρολος και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ευχήθηκαν πρώτοι στη βασίλισσα για αυτή την ιδιαίτερη μέρα της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της ίδιας να ποζάρει σε ένα μπαλκόνι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο νησί Guernsey την προηγούμενη ημέρα. Η Καμίλα ήταν χαμογελαστή φορώντας ένα εντυπωσιακό μακρύ μπλε φόρεμα. 

«Εύχομαι στην αυτού μεγαλειότητα τη βασίλισσα πολύ ευτυχισμένα γενέθλια σήμερα!» έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης της βασιλικής οικογένειας.

Απο την άλλη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον (Kate Midlleton), θέλησαν μέσα από τον κοινό τους λογαριασμό στα social media να ευχηθούν στο βασιλικό μέλος.

«Ευχόμαστε στην Αυτού Μεγαλειότητα χρόνια πολλά», έγραψαν μαζί με μια φωτογραφία της Camilla να ποζάρει με ένα ανοιχτό μπλε φόρεμα και ζακέτα, κρατώντας ένα καλάθι με λουλούδια.

Τη φωτογραφία είχε τραβήξει η ίδια η Κέιτ Μίντλετον για το εξώφυλλο της βασίλισσας στο βρετανικό περιοδικό «Country Life» το 2022, όπου τη βλέπουμε να χαλαρώνει στον κήπο του σπιτιού της Raymill στο Ουιλσάιρ. Κατά την άφιξή τους στο Γκουέρνσει την Τρίτη, ο βασιλιάς Κάρολος ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους που της ευχήθηκαν, σύμφωνα με το BBC.

ΜπάκιγχαμΚαμίλαπρίγκιπας ΟυίλιαμΚέιτ ΜίντλετονΒασιλιάς Κάρολος